Koulupoika

Kommentoi

Duuni jatkui tänään myös taas koulun penkillä Kuopion Muotoiluakatemiassa Savonia AMK:ssa. Kolmas lukuvuosi teollisen muotoilun koulutusohjelmassa on jo yli puolen välin ja pikkuhiljaa täytyisi alkaa myös pohtimaan tulevaisuutta. Teollisen muotoilijan ei välttämättä ole niin kamalan helppo työllistyä täällä päin Suomea, sekä työelämän yhdistäminen urheiluun voi tuottaa myös harmaita hiuksia. Onneksi siis koulua on vielä jäljellä. Joululahjaksi saatu reppu tulee nyt ahkeraan koulumatkoilla, kiitos Mika, Riitta ja Miia!

Myös reenihommat jatkui tänään joukkueen kanssa. Viikonloppuna peleissäki ollut pieni flunssa alkaa olemaan takana päin ja fiilis alkaa kohoamaan tulevan "superviikonlopun" edessä. Kuopiolaiselle salibandyväelle tarjoillaan todella kovan luokan viihdettä, kun kohtaamme sarjan kärkijoukkueet Blue Foxin sekä SB Vaasan. Kelpaa! 

Onneksi reenejä ennen viikonloppua on varsin hyvin, niin valmistautuminen viikonloppuun on varmasti kohdallaan. Saa alkaa loppumaan nyt Karhut-pelin kaltaiset flopit, kun kausi lähestyy loppuaan! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti