Ennakot: Karhut & Salba

Kommentoi
Taas mennään. Joululomat on takana päin ja aika palata duuniin. Työ jatkuu tällä kertaa Porissa ja Raumalla, jossa vastassa Porin Karhut sekä Rauman Salba. Tässä hieman ennakointia erittäin tiukan viikonlopun edessä.

Porin Karhut
Karhut pelanneet varsin odotetunlaisen kauden. Erittäin tiukan sarjan keskikastissa pysytellyt joukkue on pystynyt ajoittain ottamaan suuriakin päänahkoja, kuten ennen joulua voittivat sarjajohtaja Blue Foxin lukemin 4-6. Aliarviointiin ei siis ole varaa.

Karhuillakin viimeisin ottelu ollut joulukuun puolessa välissä, joten kaksi todella hyvin levännyttä joukkuetta kohtaavat. Saa nähdä kuinka hyvin tauko on käytetty hyväkseen molemmissa joukkueissa.

Karhuista kannattaa seurata ehdottomasti Petteri Hulkkoa, joka on ollut Welhoilla aina erittäin vaikea pideltävä. Viime kaudella molemmissa otteluissa Welhoja vastaan Hulkko paukutteli kammottavia tehoja. Tällä kaudella joukkueen kantavia hahmoja ovat olleet Rami Prokki ja Juha Tikka. +/- -tilaston kärjestä löytyy Mikael Lindroos.

Rauman Salba
Sarjan yksi kovimmista joukkueista ehdottomasti. Vatsaa kutisee kun ajattelee tulevaa ottelua, vaikka ei saa ajatuksen antaa vielä karata ollenkaan sunnuntaihin. Joukkue löytyy sarjan kärkikahinoista oletetusti, ja on pystynyt pelaamaan todella ehyen alkukauden, muutamaa kauneusvirhettä lukuunottamatta.

Aiemmassa kohtaamisessa Kuopiossa pelasimme tasapelin erittäin tiukan väännön päätteeksi, joten uskon, että todella viihdyttävä kohtaaminen luvassa. Viime vuodesta muistan, että Rauman kotikenttä ei ole kaikkein helpoin paikka pelata vierasjoukkueelle. Onneksi tälle kaudelle tullut mattopakko voi helpottaa vierasjoukkueiden tottumista kenttään. Silti olemme kovan haasteen edessä.

Salbasta kannattaa seurata Janne Hyvöstä ja Jani Lehtoniemeä, jotka ovat joukkueen parhaimmat pistemiehet. Myös erittäin paljon arvostan Joni Rokosaa, joka joukkueen ja koko sarjan +/- -tilaston kunkku hämmästyttävällä +35 lukemalla. Arvostan.

SB Welhot
Welhot lähtee vieraspeliviikonloppuun hyvin levänneenä. Lähes pari viikkoa taukoa joukkuetreeneistä teki todella hyvää tiukasti vedetyn alkukauden jälkeen. Eilen treeneissä nähtiin oikein nälkäinen ja virkeä welhoryhmä.

Niinkuin joka puolella toitotettu sarjan tasaisuudesta, niin täytyy myöntää, että hienoa kun kaikki on vielä mahdollista. Todella monella joukkueella on vielä kaikki mahdollisuudet karsintoihin, joten innolla odotan mihin suuntaan kausi kehittyy!

Welhoista kannattaa seurata "Voittomaali Viinikaista", eli Aleksi Viinikaista joka ennen joulua alkoi löytää virettään. Myös Tero "Josse" Korhonen taikoi hattutempun ennen joulua ottelussa Blackbirdsiä vastaan. Suomen armeijan palveluksesta palanneen Janne Pitkäsen uskon myös syttyvän pelaamaan alkukauden tavoin.

Innolla ja jännityksellä kohta matkaan! 
Pysy kuulolla joko sosiaalisessa mediassa tai paikan päällä! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti