Ennakot: PSS & Merikoski SBT

3 kommenttia
Tuplaviikonloput jatkuvat, mutta onneksi kotona. Kuopiossa ensi viikonloppuna siis luvassa Divari salibandyä, kun Welhot isännöivät lauantaina PSS:ää ja sunnuntaina Merikoski SBT:tä. Tässä ennakointia tulevasta.

PSS
Alkukauden rynnistyksen jälkeen PSS:n meno on laantunut. Sarjan kärkituntumassakin viilettänyt PSS pääsi alkukaudella yllättämään monen joukkueen, sillä heille veikkailtiin lähes kaikissa ennakoissa todella vaikeaa kautta. Kuitenkin joukkue on osoittanut kykynsä ja ottanut suuriakin päänahkoja. Sarjataulukosta porvoolaiset löytyvät keskikastin alapäästä, mutta todella tasaisessa sarjassa monet joukkueet sijaitsevat muutaman pisteen etäisyydellä.

PSS:stä kannattaa ehdottomasti savolaisyleisön seurata Nilsiän miehiä. Valmentaja Jukka Ruotsalainen ja pelaajat Tomi "Raketti" Räsänen ja Matti Turunen ovat nilsiäläislähtöisiä ja todella kovan luokan tekijöitä roolissaan. Petri Mäki ja Joonas Föhr ovat joukkueen parhaita pistemiehiä.

Merikoski SBT
Tulokasjoukkueen vaikea kausi on ollut täyttä totta. Monet veikkailivat vuoden visiittiä Divariin, mikä näyttää valitettavasti heidän kohdalleen tapahtuvan. Joukkue on onnistunut saalistamaan vain yhden ainoan pisteen, mikä vielä valitettavasti tuli  kauden avausottelussa Welhoja vastaan.

Merikoskesta kannattaa seurata Atte Palostea, sekä Jere Achrenia, jotka ovat joukkueen parhaita pistemiehiä.

SB Welhojen nälkä kasvaa syödessä
Tammikuu oli Welhoille hyvä kuukausi. Paljon pelejä ja paljon voittoja. Syyskauden kaksi viimeistä tappiopeliä antoi kovan nälän taas voittamiseen, mikä ei ole laantunut. Kuitenkin tietty nöyryys ja särmä tekeminen on ollut harjoituksissa, sillä täytyy muistaa, että jokainen peli starttaa lukemista 0-0. Muutenkaan takin aukomiseen ei ole varaa, sillä viimeksi PSS kaatui vasta jatkoajalla, ja olemme ainut joukkue kuka ei ole vielä onnistunut voittamaan Merikoskea. Nälkää riittää.

Welhoista kannattaa ehdottomasti seurata Divarin kuukauden pelaajaa maalivahti Petri Leschiä. Tiukkoina hetkinä joukkuetta kannatellut veskari on osoittanut jälleen olevansa Divarin eliittiä. Kenttäpelaajista on tällä hetkellä kuumana Aleksi Viinikainen. Viime viikonloppuna molemmissa peleissä K-Rauta mitalin ansainnut pelimies on alkanut osumaan maalipuiden väliin hyvällä prosentilla. Liekkö tähän syynä allekirjoittaneen ja Viinikaisen väliset keskinäiset maalintekokilpailut harjoituksissa, joita olemme tammikuun aikana pitäneet. Myös taituri Iiro Lankinen, sekä duunarikentän Jussi Hiltunen ovat olleet iskussa viime aikoina.

Lauantaina 02.02.2013 klo 18:30 Kuopiohalli SB Welhot - PSS
Sunnuntaina 03.02.2013 klo 17:00 Kuopiohalli SB Welhot - Merikoski SBT
TERVETULOA!

3 kommenttia:

  1. Vois heittää tähän knoppina, että Porvoon Föhr on junnumaajoukkueen mukana viikonlopun ja Merikoskesta myös Achren on lähteny joukkueesta Tuohimaan, Tiirojen, Latvalehdon, Parviaisen ja Alatalon lisäksi. Yksi seurattava pelaaja Merikosken riveistä voisi olla toista vieraspeliään tällä kaudella Kuopiossa pelaava, Blackbirdsistä vuoden alussa siirtynyt Sami Mursu, joka lokakuun vierailullaan heilautti Welhojen verkkoa kertaalleen.

    VastaaPoista
  2. Jussilla on nii isot lihakset että ne lämpee vasta loppukaudeks

    VastaaPoista
  3. Kiitos palautteista.

    Olisihan tuo pitänyt pelimiehen lukea tuo maajoukkueturnauksen vaikuttaminen otteluihin ja Merikosken joukkopako:)!

    VastaaPoista