Ennakko: SB Welhot - SalBa

Kommentoi
Welhot jatkavat kotiotteluitaan jälleen ensi sunnuntaina, kun SalBa Raumalta tulee vierailulle Kuopioon. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli äärimmäisen tiukka, niinpä mielenkiintoista ottelua odotetaan viikonlopullekin.

Keskikastin joukkueet vastakkain
Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä varsin turvallisesti keskikastissa. SalBa on kuudentena sarjassa ja näin ollen ylemmässä keskikastissa. Welhot tulevat 5 pistettä jäljessä, mutta yksi ottelu vähemmän pelanneena, niinpä Welhot ovat tällä hetkellä enemmän alemman keskikastin joukkue.

Raumalla tiukka vääntö
Joukkueiden kesken nähtiin tiukka vääntö alkukaudesta Raumalla, kun ratkaisu ottelulle saatiin vasta viimeisellä minuutilla, puoli minuuttia ennen päätössummeria. Welhot pistivät hyvin kampoihin kokeneemmalle joukkueelle heidän omassa parkettikaukalossaan. Kuinka raumalaisten peli toimii mattokentällä, jää nähtäväksi?

Seuraa heitä
SalBan kovin pistemies on Janne Hyvönen. Pelimies on nakutellut 28 pistettä viiteentoista otteluun. Kuitenkin seuraamisen arvoinen pelaaja, sekä joukkueen tähti on Miikka Läntinen. Hän on viiteen otteluun nakutellut 11 pistettä ja kävi alkukaudesta vierailulla maailman kovimmassa sarjassa, Ruotsin Superliigassa.

Welhoista kannattaa seurata sairastuvalta kokoonpanoon saapunutta puolustaja Pasi "Mopsi" Purhosta. Tehokas puolustaja on päässyt jälleen kaukaloon pienten loukkaantumisten jälleen ja tuo laajuutta Welhojen alakertaan. Myös Tero "Josse" Korhonen on ollut varsin tehokkaana viime aikoina.

Sunnuntaina 13.01.2013 klo 18:00 Kuopio-Halli SB Welhot - SalBa! Tervetuloa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti