Ennakko: ÅIF - SB Welhot

1 kommentti
Kauan ei tarvitse odottaa seuraavaa peliä, sillä Welhot matkaavat jo huomenna lauantaina Sipooseen haastamaan ÅIF:ää. Welhojen syyskauden lopun vierasvire oli melko hyvä ja näin ollen otteluun on erittäin mielenkiintoiset lähtökohdat.

Welhot ovat kohdanneet ÅIF:n tällä kaudella kertaalleen. Tällöin Welhot veivät pidemmän korren Kuopiossa käydyssä kamppailussa lukemin 9-7. ÅIF on saanut tämän jälkeen erittäin kovan luokan vahvistuksia Tuomas Savukosken ja Kari-Matti Ratsulan muodossa. Sipoolaisjoukkue majailee sarjassa kolmantena, kun taas Welhot keskikastin alapäässä. Piste-eroa joukkueilla ei kuitenkaan ole kuin 5 pistettä, Welhot yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Seuraa heitä
Sipoolaisjoukkueesta kannatta ehdottomasti seurata nettisivujen ja keskustelupalstojen suosikkipoikaa Tuomas Savukoskea. Alkukauden Ruotsin "divarissa" vääntänyt taitava pelimies on aina herättänyt tunteita ja keskustelua niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kuitenkin entisenä pelikaverina Kooveen ajoilta täytyy sanoa, että mahtava pelimies ja kaveri kyseessä. Hienoa päästä pelaamaan "Safua" vastaan!

Welhoista kannattaa seurata viime ottelussa erittäin pirteästi ja tehokkaasti esiintynyttä Kasperi Pöyhöstä. Kiven kovalla fysiikalla varustettu duunarikentän pelimies saanut pelituntuman kohdilleen alkukauden loukkaantumisten jälkeen. Myös kannattaa seurata Welhojen ykköshyökkäyskolmikkoa, Tero Korhosta, Janne Pitkästä ja Heikki Koivistoa. Kaikki pelimiehet olleet varsin pirteitä viime aikoina.

P.s. Safu lupas jo lohdutus kokiksen kun kuulema tullaan häviämään lauantaina. No, pelataanhan peli ensin, vastasin.

Lauantaina 19.01.2013 Klo 18:00 Sipoo Areena ÅIF - SB Welhot!

1 kommentti:

  1. Fiskarssin reklamaatio vastaava19. tammikuuta 2013 klo 4.28

    Eiköhän tehtaaltakin löydy jotain reklakamaa sippoolaistenkin haaviin! Dont Worry Olli!

    VastaaPoista