Ennakot: Fosu & Karhut

Kommentoi
Welhojen vieraspelit jatkuvat tulevana viikonloppuna. Tiukka tuplapeliviikonloppu siis luvassa ja vastustajina FoSu Forssasta, sekä Karhut Porista. Welhot lähtee Länsi-Suomen valloitukseen nälkäisenä ja nöyränä.

Forssan Suupparit
Forssassa kausi on mennyt odotusten mukaan. Varsin vaikeaa kautta odotettiin ja sitä se on myös ollut. Sarjataulukossa FoSu on karsintaviivan alapuolella ja ero viivan päälle on jo kasvanut yhdeksään pisteeseen.

Aliarvioimaan joukkuetta ei kuitenkaan kannata lähteä. Alkukaudesta Welhot kohtasivat FoSun kertaalleen, jolloin Welhot olivat parempia lukemin 11-7. Ottelun alku kuitenkin mentiin varsin tiukoissa merkeissä. FoSulla on myös katsojia käynyt peleissä varsin mukavasti, mikä tuo varmasti mukavan lisän otteluun.

Fosusta kannattaa seurata ehdottomasti konkari Petri Mäkeläistä. Kokenut pelimies tahkoo pisteitä ja johtaa pelillisesti joukkuetta. Myös Sami Romu ja Markus Lintula ovat pistäneet pisteitä varsin mukavasti. Entinen joukkuekaverini Ville Salomäki myös joukkueessa.

Porin Karhut
Karhut on mielenkiintoinen joukkue. Sarjasijoitus joukkueella vain juuri karsintaviivan yläpuolella, mutta aiemmassa kohtaamisessa joukkue näytti vaarallisuutensa. Kuopiossa pelatussa kamppailussa Karhut olivat todella vahva ja voittivatkin meidän selvin 1-8 lukemin. Jäimme täysin jalkoihin.

Sunnuntaina on revanssin paikka ja Welhot lähtevät todella nälkäisinä pisteiden jahtiin. Karhuista kannattaa seurata Benjamin Lepolaa, sekä Petteri Hulkkoa. Vaarallisen tehokkaita pelimiehiä.

SB Welhot mieli kirkkaana ja nöyränä
Valmistautuminen viikonloppuun sujunut varsin mutkitta. Treeneissä mukavasti porukkaa, eikä loukkaantuneenakaan ole juuri ketään. Myös nöyryys ja nälkä näkynyt viimeaikoina otteissa. Varsinkin revanssimieli on korkealla Karhujen kohtaamisessa.

Welhoista kannattaa seurata Aleksi Viinikaista ja Heikki Koivistoa, jotka ovat olleet tehokkaana viimeaikoina. Myös Joonas Toikkanen ollut pirteänä sekä tehokkaana Akatemiapeleissä, toivotaan saman jatkuvan Divarin puolella.

26.01.2013 KLO 18:00 Kuitu Areena, Forssa: FoSu - SB Welhot
27.01.2013 KLO 17:00 Porin UT: Karhut -  SB Welhot

TERVETULOA!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti