Ennakko: SB Welhot - Top Team

Kommentoi
Welhojen tiukka viikko jatkuu. Reilun viikon sisään kolme matsia, ja huomenna olisi matsin numero 2. vuoro, kun Top Team Savonlinnasta matkustaa Kuopioon. Lauantaina viimeistellään kolmen pelin setti sitten vieraspelillä Sipoossa. Tässä ennakkoa huomisen pelistä:

Nousijajoukkueiden kohtaaminen part 2
Molemmat joukkueista nousivat täksi kaudeksi Divariin, ja molemmilla homma vaatinut totuttelua. Top Team on onnistunut saavuttamaan alkukauden aikana kaksi voittoa ja tappioita on kertynyt 14 kappaletta. Sarjasijoitus toisiksi viimeinen, eikä hyvältä näytä heidän osalta. Welhoilla mennyt hieman kirkkaammin ja sijoitus keskikastin alapäässä.

Welhot nälkäisinä
Welhot saivat alle hyvän ottelun viime sunnuntaina, kun SalBa kaatui helpohkosti. Welhojen joukkueessa on ollut nähtävissä sopivaa nälkää ja intoa, kun vanhempaa kaartia on saatu pelille loukkaantumisten jälkeen.

Seuraa heitä
Top Teamin ehdoton tähti on Timo Käck. Taitava pelimies ja johtaja. Myös seuraamisen arvoisia ovat Matias Palm, joka on joukkueen paras pistemies, sekä joukkueen maalivahti Joonas Kristiansson.

Welhojen joukkueesta kannattaa seurata viime ottelussa maalivireen löytänyttä Aleksi Viinikaista. Kolmen maalin iltaa juhlinut Viinikainen on kaikkensa kentällä antava pelimies, joka on löytänyt itsestään viimeistelijän otteita. Myös kapteeninnauha kertoo miehen arvostuksesta joukkueessa. Myös kannattaa seurata Welhojen Tomas Hoikkasta, joka kohtaa entisen seuransa.

Torstaina 17.01.2013 klo 18:30 Kuopiohalli SB Welhot - Top Team! Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti