Reenipäiväkirjan Divariennakko

2 kommenttia
Muutamia divariennakoita on jo tullut nettiinkin luettavaksi. Laitetaampa omaakin analyysiä kauden vastustajista esille. Mielipiteet ovat omia henkilökohtaisia ja perustuvat kuulopuheisiin ja internetistä löytyvään materiaaliin. Joukkueeni SB Welhot jätin arviosta pois.

KÄRKIKAHINAT:
M-Team, Helsinki
Mielestäni selkeä ennakkosuosikki Divariin. Vaikka pudotessaan menetti pelimiehiä liigajoukkueisiin on helsinkiläisporukalla pullat hyvin uunissa. Valmentajakuviot ovat viimevuotta selkeämmät, mikä on saanut homman taas toimimaan. Maalivahtiosasto hieman kysymysmerkillä Ossi Rannalan polvivaivojen vuoksi. Pelimiehiä joukkueessa ainakin Antti Itkonen, Mikko Malinen ja Riku Reunamäki.

Steelers, Hämeenlinna
Harjoitusotteluissa dominointia, sekä vahvistuksia liigasta. Steelers vahvistui snaipperi Timo Johanssonilla ja kansainvälisistä otteluista kokemuksia omaavalla Risto Parikalla. Kesällä duunia tehty ilmeisesti hyvin ja harjoitusotteluista tuliaisina pelkkiä voittoja.

Blue Fox, Uusikaarlepyy
Vahva joukkue ilman nousuhaluja. SPV:n farmijoukkueessa voi vierailla kauden aikana koviakin pelimiehiä liigasta, vaikka heillä jo todella kovia nimimiehiä. Suurimpia tähtiä joukkueessa Johnny Ojala sekä Jori Isomäki. Ehdottomasti härnäämässä nousua tavoittelevia joukkueita.

Indians, Espoo 
Espoossa vallitsee uudet tuulet Mikko Laurikaisen otettua homman haltuun. Harjoituskulttuurissa on tehty muutoksia urheilullisempaan suuntaan ja pelitapaa on uudistettua. Joukkueessa on konkariosastoa sekä nuoria lahjakkaita junioreita, kuinka nämä hitsautuvat yhteen? Pelimiehiä joukkueessa on erittäin taivata Joel Ekroos ja nuori Valtteri Kainulainen. Myös divarikonkari ja järkkymättömän voitontahdon omaava Arttu Mäkitörmä on pyörinyt joukkueen mukana?


KESKIKASTI:
SalBa, Rauma
Itselleni tuntematon länsirannikon joukkue. Harjoitusotteluissa esittänyt vahvoja otteita murskaamalla Karhut ja pelaamalla Nokian KRP:n kanssa tasan. Potentiaalia ylempään keskikastiin.

Blackbirds United, Kerava
Itselleni hieman tuntemattomampi joukkue. Joukkueesta löytyy pelimiehiä ainakin paperilla. Seuraavia nimiä kannattaa seurata: Petri Pyysing, entinen junioritähti Marco Uusimaa sekä Mikko Piippo.

Åif, SipooÅif:n miehiltä golfkausi loppunut ja otettu mailat pikkuhiljaa käteen. Divarikonkareista ja nuorikaisista koostuva joukkue on divarin "kestokeskikastia" Mielenkiintoisia pelaajia Keni Rautio, Wilhelm Wainio sekä Matias Kuisma.

Pss, Porvoo
Savolaislähtöinen valmentaja Jukka Ruotsalainen sai pakan kuntoon viimekauden alun valmentajasotkujen jälkeen. Urheilullisempaan suuntaan pyrkivän PSS:n viimekauden loppu osoitti joukkueen potentiaalin. Kuitenkin mielenkiintoinen joukkue, jonka uskon yltävän vähintään alempaan keskikastiin. Joukkueesta löytyy paljon tuttuja pelimiehiä. Mainitsemisen arvoisia pelimiehiä entinen junioritähti Jori Nyrhivaara, SB Savon kasvatit M. Turunen, Räsänen ja Valkonen sekä herrasmies Jäppilä.

Karhut, Pori
Porissa myös hajoi pakka käsiin Salibandyliigasta putoamisen myötä. Valmentaja sekä kourallinen pelaajia siirtyivät muihin joukkueisiin, sekä kapteeni Juha Tikalle tuli pitkä huili polvivamman myötä. Joukkueesta kuitenkin löytyy taitavia nuorten maajoukkueeseenkin yltäviä junioreita. Uskon Karhujen yltävän vähintään alempaan keskikastiin. 


JUMBOSIJAT:
SB Vaasa
Tuntemattomanpi lännen joukkue. Harjoitusotteluissa tiukkaa vääntöä Karhujen ja SalBan kanssa, sekä reilumpi häviö Steelerssille. Koittaa pyristellä pois jumbosijoilta.

Fosu, Forssa
Forssassa on viimekauden valmentajasotkut unohdettu, ja jalkeille on saatu nuori joukkue. Kerran olen kyseisen joukkueen kohdannut vuosia sitten Suomen Cupissa, mutta kyseisestä joukkueesta ei enää paljon jäljellä. Konkari Petri Mäkeläinen ei lähde joukkueesta kulumallakaan. Entuudestaan tuttu pelimies Ville Salomäki, joka Tampereelta siirtyi Forssaan on paukutellut huikeita tehoja treenipeleissä. Salomäki on seuraamisen arvoinen "Powerforward" Forssan joukkueessa. Pyristelyä pois jumbosijoilta.

Merikoski SBT, Oulu
Oulun kakkosporukka. Hieman tuntemattomampi joukkue taas itselle. Uskoisin pohjoisessa harjoiteltavan kovasti, kuten aiemminkin. Joukkueessa Ols:sin juniorituotantoa jonkin verran. Pitkät pelimatkat joukkueelle edessä, samoin kuin vastustajille, mistä joukkue voi hyötyä.

Top Team, Savonlinna
Pakka Savonlinnassa hajonnut käsiin. Viikko sitten julkaistussa uutisessa julkaistuja sopimuspelaajia oli vain 8. Pelaavan rosterin lahjakkaita pelimiehiä lähtenyt muualle, sekä valmennuskuvia ilmeisesti sekava. Kohtasimme harjoitusotteluissa nuorista pelaajanaluista koostuneen Top Teamin, eikä vakuuttanut. Pelimieheksi joukkueessa voi haukkua ainakin Timo Käckiä, joka harjoitusotteluissa oli joukkueen parhaimmistoa. Ilmeisesti tekee töitä myös "penkin takana"?


Pian se alkaa...

2 kommenttia:

  1. missäs muualla on ennakoita?

    VastaaPoista
  2. Tosiaan oli huonosti kirjoitettu. Pahoittelut. Täysiä ennakoita ei löydy vielä monia. Paakallo.fi ja salibandy.org-sivuilta löytyy keskustelua ja ennakointia. Myös seurojen sivuilta löysin spekulointia lähinnä oman joukkueen tilanteesta. Eiköhän niitä ala pian lisää ilmestymään(:

    VastaaPoista