Ennakko: Merikoski SBT - SB Welhot

Kommentoi
Huomenna se alkaa! Kauan odotettu Divarin alku. Welhot aloittavat divaritaipeleensa huomenna sunnuntaina Oulussa Merikoski SBT:n vieraana. Ennakointia ottelusta.

Latausta ilmassa
Molemmat joukkueet pelasivat viime kaudella kakkosdivaria nousten kauden päätteeksi Divariin. Kumpaakaan joukkuetta ei ole rankattu divarin ennakoissa kärkipään joukkueeksi, vaan molemmille asiantuntijat ennustavat enemmän tai vähemmän vaikeampaa kautta. Näytönhalut joukkueilla on varmasti kovat.

Nuorukaisten kohtaaminen?
Molemmat joukkueet ovat keski-iältään varsin nuoria. Welhojen joukkueen perusta on edesmenneen KSS:n juniorituotannossa, maustettuna lähiseutujen parhaimmistolla. Merikosken joukkue taas on pitkälti Merikosken sekä OLSin entisiä junioreita. Tulevaisuuden tähdet vastakkain?

Seuraa heitä
Merikoski SBT on itselleni kovin tuntematon joukkue, mutta aiempien tilastojen mukaan Merikoskesta kannattaa seurata Jaakko Tiiraa, sekä Atte Palostea. Myös suurikokoinen Jarmo Anttila paukutellut viime kaudella hyviä tehoja.

Welhojen joukkueesta katseet kannattaa kiinnittää hyvin harjoitusotteluissa pelanneeseen Jukka Pelliseen. Maaliahne peluri on päässyt kuntoon viimekauden loukkaantumisesta, ja on antanut erittäin vahvoja näyttöjä. Myös Welhojen kakkoskenttä, joka on rakennettu "Welhojen Pavel Datsyukin", Janne Pitkäsen varaan on hyvässä iskussa. Pitkänen on loistava kahden suunnan pelimies varustettuna luimuilla harhautuksilla.

Merikoski SBT - SB Welhot Ouluhallissa su 23.9 klo 14.00. Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti