Harjoituspelit ohi

Kommentoi

Harjoituspelit on nyt harjoiteltu. Eilen pelattiin SB Welhojen viimeinen harjoitusottelu ennen sarjakauden avausta. Josbaa vastaan pelattu ottelu päättyi tasatulokseen 6-6. Kausi alkaa tasan viikon päästä sunnuntaina Oulussa, kun Welhot matkustaa Merikoski SBT:n vieraaksi. Tässä hieman tuntemuksia harjoituspeleistä ja fiiliksistä kauden alla.

Harjoituspelit menivät hyvin pitkälle odotusten mukaan lukuunottamatta kammottavaa Leba ottelua, jossa tosin peluutus oli laajalla rintamalla. Tämä ja henkinen lataus kahden Josba ottelun keskellä ei tuonut meille pirteätä esitystä vaan pelaaminen oli ponnetonta. Alkupään harjoitusottelut olivat aika kevyitä vastuksia, joihin olisi kaivannut kovempaa tempoa ja vastusta, jotta hyöty olisi saatu peleistä maksimaaliseksi.

Josbaa vastaa pelatut ottelut olivat oikein hyvää treeniä ennen kauden alkua. Peleissä oli kovuutta ja tempoa huomattavasti muita otteluita enemmän, sekä jouduimme harjoittelemaan paljon oman pään puolustamista. Erittäin hyvä asia ensikautta ajatellen. Jälkimmäisestä Josba ottelusta jäi hieman huono maku, sillä voitto olisi ollut tarjolla. Sen olisin mielelläni ottanut.

Omaan pelaamiseen harjoitusotteluissa ei missään nimessä voi olla tyytyväinen. Viimeisen kolmen ottelu +/- sarake näyttää sen verran paljon pakkasta, että sitä ei mielellään edes julkaise. Myös ketjun kanssa pelattu pallollinen peli on ollut hukassa, mutta loppua kohti mentäessä suunta oli oikea ja paransimme. Kauden alla harjoitellut taktiset kuviot  hankaloittivat rentoa suorittamista, mutta alkavat tulla jo pikkuhiljaa selkärangasta. Kokonaisuudessa täytyy nöyrin mielen mennä eteenpäin, eikä tarvitse rotsia aukoa, mikä on toisaalta loistava asia näin nousijaporukan aloittaessa korkeampi sarjataso.

Tänään lepoa, sitten hyvä viikko alle ja ensi sunnuntaina se alkaa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti