Ennakko: SB Welhot - Steelers

2 kommenttia
SB Welhot aloittaa kotiottelunsa ensi viikonloppuna, kun sarjan ennakkosuosikiksikin kehuttu FT Steelers matkustaa Hämeenlinnasta Kuopioon. Tässä ennakointia ottelusta:

Asetelmat mielenkiintoiset aiempien pelien perusteella
Welhot aloitti kauden viime viikonloppuna Oulussa tasapelillä Merikoski SBT:tä vastaan. Heikko ja jännittynyt esitys ei vielä säväyttänyt sarjanousijoiden kohtaamisessa, mutta nälkä heräsi. Steelerssinkään kausi ei lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla liikkeelle. Ennakkosuosikki hävisi ensimmäisen pelinsä PSS:lle kotonaan lukemin 4-6, jonka jälkeen keskiviikkona otti voiton Karhuista Porissa.

Kokemus vs. nuoruus
Steelerssistä löytyy kokemusta rutkasti verrattuna nuoreen welhoryhmään. Liigakokemusta löytyy usealta pelaajalta ja divarissakin rutinoituneita kavereita joukkueessa luutii. Welhojen nuori ryhmä on taas näytönhaluinen ja kovasti harjoitteleva nippu. Pystyykö nuoret haastamaan konkarit?

Fysiikka vs. nopeus
Steelerssiä pidetään kovaa pelaavana ja fyysisesti vahvana ja isokokoisena joukkueena. Welhojen vahvuudet ovat enemmän liikkeessä. Riittääkö liike haastamaan fyysisesti kovaa ryhmää?

Seuraa heitä
Steelerssistä kannattaa seurata entisiä liigapelaajia Timo Johanssonia ja Risto Parikkaa. Myös -89 syntynyt taitava Sami Saarinen on seuraamisen arvoinen. Hän on myös joukkueen paras pistemies tähän mennessä.

Welhoista kannattaa seurata ykköskentän sentterikapteenia Jarno "Jarppi" Nikulaista, joka ensimmäisessä ottelussa welhoili tehot 1+2. Myös kakkosketjun taitavan pallollisen puolustajan Iiro "Ipsu" Lankisen otteita kannattaa seurata. Iiro saapui Welhoihin kolmosdivarijoukkueesta Vehvestä, ja on hyvillä käsillä ja pelisilmällä vakiinnuttanut itselleen paikan myös Welhojen ylivoimasta.

Lauantaina 29.9.2012 SB Welhot - Steelers Kuopio Hallilla klo 16.00. Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Paljon maksaa liput ?

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Liput otteluun maksavat 6/4€. Eli aikuisilta 6€ ja opiskelijoilta sekä muilta alennusryhmiltä 4€. Welhojen jäsenkortilla vapaapääsy lauantain otteluun perheineen (1+3). Tapahtumassa kahviot ja laukaisukisat yms. Tuu mukaan! :)

    VastaaPoista