Fat Pipe G-Bow 27

8 kommenttia

Fat Pipen uutuusmaila G-Bow 27 on saapunut kauppojen hyllyille ja pitihän sitä käydä ihailemassa. Itse en koskaan ole ollut käyrien varsien kannattaja, mutta uutuudet aina kiehtovat tällaista teollisen muotoilun opiskelijaa. G-Bow on hieman aiempia Boweja jämäkämpi, sekä selkeästi kevyempi. Assist lupailee mailalle hieman päälle 200g:n painoa. Lapana mailassa on uusi Jai-Alai-lapa, uutena vihreänä värinä. Lapa oli todella pehmeän tuntuinen ja tuntumaltaan lähellä oranssia Jai-Alaita. Mielenkiinnolla odottamaan mitä Fat Pipe saa aikaan jouluksi.

Maila löytyi Kuopion Sportian hyllystä.




8 kommenttia:

  1. No olikos jees maila?
    Ite oon vähän arponu Bad Ace S-Bowin ja Bad Ace Bowin väliltä, en oikeen tiedä kumman sitä ostais.

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista. Maila oli kyllä oikein hyvä. Kaupassa en paljon vetoja päässyt testaamaan, mutta tuntuma ja keveys kyllä toimii. Itse en kuitenkaan käyriä varsia käytä, joten omaan käyttöön tuskin tällaista tulen hankkimaan. (:

    Molemmat harkitsemistasi kepeistä kyllä hyviä keppejä! (:

    VastaaPoista
  3. Tuli kyllä nyt tän G-Bowin myötä uus vaihtoehto noihin kahteen.
    En mäkään oo käyrällä koskaan oikeastaan pelannut, joten ehkä just siks vois sitä testata. Jengikaverit tosin myös sanonut, että käyrä maila olis hyvä.

    Vaikee kyllä päättää noiden kolmen väliltä, ei täälläkään oikeen pääse kaupassa testailemaan mailoja :/ Varmaan muuten menis ostoon toi G-Bow (sportstoresta), mutta ei tiedä, että miten lähtee lämärit ja onko liiankin kevyt. Pakkina pelailen niin ehkä veto-ominaisuudet tärkeempiä kun kikkailu :)

    Onkos sulla mielipiteitä?

    VastaaPoista
  4. Itse miettisin miten pitkällä mailalla pelaat. Itse pelaan 96 pitkillä, jolloin minulle 27 suora g-varsi on liian jäykkä&tunnoton, varsinkin kevyillä lavoilla. Täytyy testata vielä painavemmilla... Mutta täyspitkissä varsissa on enemmän pituutta mitä taipua, niin se ei tunnu niin kolkolta, jolloin g-bow voisi olla hyvä ratkaisu.

    Lyhemmillä varsilla mikäli pelaat, itse taipuisin 28 taipuiseen ja luultavasti s-bowiin, sillä siinä toinen mutka suoristaa hieman kulmaa miten lapa on(:

    Toisaalta monet juuri kevyeden kustannuksella luopuu pehmeysominaisuuksista g varsien tultua markkinoille(: Mailoja on monia, mutta minulle ainakin tärkeintä on että totut ja luotat mailaasi(:

    VastaaPoista
  5. Hei,

    hyviä blogitekstejä kirjoitat! Mitä olet mieltä, että onko FP:n Rage-varsi hyvä? Etsiskelen jotain jäykkää Fat Pipeä ja tuo Rage näytti olevan 24 joten rupesi kiinnostamaan... Mitä muita Fat Pipejä suosittelisit (jäykkyydeltään 23-25)

    VastaaPoista
  6. Kiitti palautteesta! Itse en pelaa niin jäykillä varsilla, sillä haen mailoilta muita ominaisuuksia, niin minulla niin jäykkä ei toimi. Kuitenkin jäykkä varsi varustettuna jäykällä Ragen lavalla antaa hyvät lähtökohdat vetoihin(: muita jäykkiä mailoja suoraan mallistosta ois jai-alai 24 tai shock24. Jai-alaissa sama varsi ku ragess mut kevyempi&käyrempi lapa ,kun taas shockissa painavampi varsi raw-lavalla.

    Vähä riippuu mitä mailalta haluaa(:

    VastaaPoista
  7. Minkäs pitunen muuten oot, kun pelaat kuitenkin suht lyhyellä mailalla?

    VastaaPoista