Kännykkä parka

Kommentoi
Kaivettiin sitten vanha nokialainen esille.

Puhelin lähti huoltoon. Olen käyttänyt Samsungin Galaxy S2-puhelinta viime joulukuusta lähtien, ja puhelin on toiminut oikein mallikkaasti. Kuitenkin eilen päivittelin puhelimeen uuden päivityksen, jonka jälkeen puhelin alkoi hieman jumittelemaan. Tänään sitten marssin DNA:n kauppaan ja vein huoltoon. DNA:lta ei ollut antaa lainapuhelinta, niinpä tuli otettua vanha Nokian puhelin käyttöön. Itse asiassa puhelin ei ole edes minun vanha vaan kyseessä on tyttöystävältä otettu jo hänen käytöstä poistunut luuri.

Suurin ongelma tilanteessa on se, että minulla on "koko elämäni" ollut puhelimessa. Puhelimen kautta käytän paljon nettiä päivittäin, selaan lukujärjestykset, käytän sähköpostia, ilmoittaudun treeneihin, päivitän blogia ja kuulen uusimmat joukkueen infot facebookin ryhmästä. Nyt on todella orpo olo. Moni asia vaikeutuu, sillä vanha nokialainen ei taivu ihan samaan kuin Samsungin peli.

Toinen ongelma tilanteessa on se, että meneekö vika takuun piikkiin. Oireet alkoivat heti päivityksen jälkeen, jolloin voisi olettaa, että ongelma johtuu siitä. Takuu korvaa kaiken muun, paitsi kosteusvahingot sekä fyysiset vahingot. Puhelimessa nimittäin oli kauan aikaa sitten kosteusvaurioihin viittaavia oireita, jotka kuitenkin hävisivät kokonaan. Mikäli tuote ei mene takuuseen se palaa korjaamattomana sekä reilun 30 euron käsittelymaksun kanssa, mikä tuntuu opiskelijan kukkarossa pahalta. 

Älypuhelin on kuitenkin itselle todella tärkeä väline niin blogin päivittelyn kannalta, sekä yleisestikin. Näin ollen olisi hyvä saada asia pian kuntoon.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti