"Aamujää"

3 kommenttia

Takana tunnin mittainen todella kevyt "aamujää", jossa kävin ottamassa tuntumaa uusiin kenkiin ja mailaan. Uudet kengät ovat vaatineet hieman totuttelua, sillä pientä hiertämistä on ollut.

Pelipäivän ohjelma muuten normaalin päivän mukainen. Tänään ei ole varsinaisesti koulua, mutta ruokailut normaalisti koululla ja mahdollisesti käyn kouluhommia tekemässä päivällä, mikäli intoa riittää. Sitten ajatukset kohti matsia...


3 kommenttia:

  1. Otatkohan sä ton sählyn vähän liian tosissasi. Koita muistaa, et S-K:n II-divari on puhdas kyläsarja. Oma ymmärrys ei ainakaan riitä siihen, että vatvotaan sivutolkulla siitä, miten käy Polvijärven, Juuan tai Nilsiän poikia vastaan!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Myönnän itsekin ettei minua jaksa kiinnostaa esim. liigapelien raportit ja ennakot, ellei jutuissa ole mainintaa tutuista pelaajista. :) Vaikka meidän sarjamme onkin täysin kyläsarja, niin asiaankuuluvia: joukkueiden pelaajia, valmentajia, sekä katsojia saattaa kiinnostaa ennakointi peleistä.

    Savolaisen salibandyn eteen kuitenkin seuramme tahtoo tehdä töitä, kuten itsekin, joten en usko tästä ainakaan haittaa olevan. Tietysti ennakoitakin voisi parantaa siihen suuntaan, että ne voisivat kiinnostaa enemmän asiaankuulumattomiakin, joten kiitos kommentistasi :)!

    VastaaPoista
  3. Fiskarsin palautevastaava1. helmikuuta 2012 klo 19.43

    Loistavaa kritiikkiä, Tehtaalla kuohuu lukea tämänkaltaisia kommentteja. Myös tehtaan puolelta on ilo seurata, että joku viitsii laittaa kommenttia. Mielestäni se kertoo jotain siitä että laji nostattaa tunteita pintaan. Oli ne sitten positiivisa tai negatiivisia. Jatka Olli samaanmalliin rouhintaa ja toivotaan että nämä tosikko Anonyymit nousisivat koloistaan komentoimaan jatkossakin , AIna plussaa lajille ja blogille::)

    VastaaPoista