Ennakko: SB Welhot - Pisaba

Kommentoi
Viikko lähestyy loppuaan ja samoin Welhojen pelipäivä, eli työpäivä. Työpäivä siinä mielessä, että Welhoilla on henkisesti vaikea peli edessä. Pisaba Pieksämäeltä matkustaa Kuopioon ja Welhojen viimeisin tappio on juuri Pisabaa vastaan. Tässä ennakointia perjantai-illan kärkikamppailusta:

Tasaiset lähtökohdat
Otteluun on todella tasaiset lähtökohdat. Molemmat joukkueet ovat samoissa pistessä, ja ovat hävinneet kauden aikana vain kaksi ottelua. Joulutauon jälkeen molemmat tulivat vahvasti peleihin. Welhot voittivat toisessa kärkikamppailussa Leban kun taas Pisaba leikitteli helpon pelin Vartaa vastaan voittaen 10-3. Welhoilla on ehkä jäänyt jotain hampaankoloon aiemmasta kohtaamisesta, jolloin Pisaba oli Pieksämäellä parempi lukemin 8-7. Nähdäänkö perjantaina halukkaampi Welhot?

Jaossa lohkon kärkipaikka
Ottelussa ratkeaa paljon loppukauden tilanne. Voittaja saa haltuunsa kärkipaikan, jolta on helpompi lähteä loppukauden peleihin ja mahdollisesti alkaa valmistautumaan karsintoihin.

Kuumat pelaajat
Esille nostettavia pelaajia on vierasjoukkue Pisabasta röyhkeä Joni Lempinen, joka on nakutellut 13:ssa pelissä tehot 10+15=25. Myös Henri Tarvainen on aina vaarallinen.

Kotijoukkue Welhoista kannattaa seurata viimepelissä Kuopion Welhojen miesten joukkueessa ensiesiintymisen tehnyttä Juha "Airi" Airaksista. Airi siirtyi Nilsiän Welhoista hyvän alkukauden jälkeen Kuopion joukkueeseen. Loistavan laukauksen ja hyvän pelisilmän omaavaa monipuolista pelaajaa kannattaa seurata! Welhoista myös kuumana pelaajana on ykköskentän pakki Riku Tuononen, joka viime ottelussa tarjoili tärkeitä ja hienoja passeja. Yllätyskorttina kannattaa seurata tällä viikolla miehen ikään päässyttä Heikki Koivistoa!

Tervetuloa huomenna perjantai klo 18.30 Kuopiohallille seuraamaan kärkikamppailua SB Welhot-Pisaba!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti