Ennakko: PyU - SB Welhot

2 kommenttia
SB Welhojen edustusjoukkue jatkaa otteitaan tulevana perjantaina, kun Welhojen bussi matkaa kohti Joensuuta Pyhäselän Urheilijoiden vieraaksi. Tässä lähtökohdat kamppailuun:

Joukkueiden lähtökohdat otteluun

Welhojen alkuvuosi lähti hyvin käyntiin otettuaan pari voittoa sarjan kärkiporukoista ja näin ollen lähtee otteluun sarjataulukon sijalta 1. Pyhäselän urheilijoiden kausi on ollut keskinkertainen ja siitä kertoo paikka sarjataulukon keskikastissakin. Alkuvuoden pelitkään ei PyU:lla ole aivan nappiin menneet, sillä joukkue hävisi viime ottelussa Vartalle, joka on heitä alempana sarjataulukossa.

Viime kohtaaminen tiukka

Welhot isännöivät alkukaudella PyU:ta ja ottelu oli tiukka. Welhot hallitsivat peliä, mutta tiukka puolustus piti Pyhäselän joukkueen mukana aivan kolmanteen erään saakka. Nuori ja taitava joukkue pystyi rokottamaan paikoista ilman heidän konkaritähtiään Markus Ketosta ja Jani Kososta. Nyt perjantain kotipeliin heidän uskoisin tulevan mukaan.

Kuumat pelaajat

Pyhäselän Urheilijoista kannattaa seurata aiemmin mainuttuja konkaripelaajia Markus Ketosta ja Jani Kososta. Ketonen on taitava pelinrakentajatyyppinen pelaaja, kun taas Kososelta löytyy huima laukaus. Myös Roope Honkanen, Lenni Leinonen ja Antti Juvonen ovat kunnostautuneet pisteissä ja ovat joukkueensa parhaimmistoa.

Welhojen joukkueesta ehdottomasti kannattaa seurata juokkuevaihdon tehnyttä Antti Kurosta. Sarjan pistepörssin sijalla 4. oleva Kuronen on ollut hyvällä innolla mukana harjoituksissa ja on aina vaarallinen. Welhoista kannattaa myös seurata Teemu "Piisu" Kosusta, joka korvatulehduksen jälkeen on esittänyt hyviä otteita. "Piisun" lämärit ovat sarjan tulisimpia ja ottelun taistelupari "lämäreissä" voi olla jopa Teemu Kosunen vs. Jani Kosonen.

Tervetuloa seuraamaan perjantaina 20.1. IS-liikuntakeskukseen Joensuuhun klo 19.30 PyU - SB Welhot !

2 kommenttia:

  1. Fiskarsin laadunvalvoja19. tammikuuta 2012 klo 15.09

    Poliiseja pyydetään siirtymään Joensuun suuntaan ja pelipaikalle, sillä jonkin sortin tutkaan vedon maailmanennätystä voitaisiin havitella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Jos ei ennätystä tule Teemu "Piisu" Kosusen lämäristä, niin Aleksi "Leksi" Viinikaisen rysty voi olla kova sana ;)!

    VastaaPoista