Reenipäiväkirja80 haastattelee: Miia Murtorinne

Kommentoi

Reenipäiväkirjan seuraavassa haastattelussa on nainen salibandykentiltä. Kss:n kasvatti nykyisin Welhoissa naisten kakkosdivisioonaa pelaava Miia Murtorinne on Welhojen naisten edustusjoukkueen kantavia voimia ja tällä hetkellä sarjan pistepörssin ykkönen. Tässä Miian haastattelu:

Hei Miia. Kuinka kausi on lähtenyt käyntiin ja millä mielin kevättä kohti?
-Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, sillä emme ole hävinneet vielä yhtään sarjapeliä. Sarjan kärjessä olemme ja tavoitteet ovat karsinnoissa. Peli kerrallaan mennään ja toivottavasti pääsemme mahdollisimman pitkälle. Tunnelmat ovat odotuksia täynnä ja odotan joukkueeltamme paljon kevään peleissä.


Miten oma pelisi on kulkenut tällä kaudella?
-Oma peli on kulkenut kohtuullisesti. Sarjassamme tasoerot ovat erittäin suuria joukkueiden välillä, joten esimerkiksi henkisesti valmistautuminen on vaikeaa. Vaikka olemme voittaneet joitain pelejä ylivoimaisesti, niin löytyy vielä paljon parannettavaa niin itseltänikin kuin koko joukkueelta.

Ensiviikonloppuna matkaatte Tampereelle Suomen Cupin pikkufinaaleihin. Millä mielin astelet suuremmalle areenalle?
-Huippufiiliksillä, mutta jännittää. Odotan joukkueelta parhainta mahdollista suoritusta sekä onnistumisia laajalta rintamalta. Peli on myös loistavaa harjoitusta kevään kovempia otteluita ajatellen. Nyt vain hyvä treeniviikko alle, niin hyvä siitä tulee.


Millaiset tavoitteet sinulla on tulevaisuudessa salibandyn suhteen?
-Tässä mennään kausi kerrallaan, mutta kiinnostusta korkeammalle tasolle löytyy. Opiskelukuviot ovat tulevaisuuden osalta vielä auki, joten saa nähdä minne päin tie vie salibandyssä.

Millaisia terveisiä haluat lähettää blogin lukijoille?
-Tervetuloa seuraamaan pelejämme tai vaihtoehtoisesti pelaajiamme. Muistakaa myös ostaa liput ennakkoon e-ticketistä tai lippupalvelusta, jotta takaatte itsellennä varman istumapaikan ;) !


Kiitos Miia haastattelusta, ja tsemppiä loppukauteen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti