ennakko: SB Welhot - Salpa

Kommentoi
SB Welhojen taival jatkuu kakkosdivarissa. Torstai-illan kotipelissä vastaan asettuu Säyneisen Salpa, josta löytyy paljon tuttuja nimiä sekä entisiä joukkuekavereita Welholaisille. Lähes kokonaan kuopiolaisista koottu porukka on täynnä vanhaa viekkautta, ja tulossa varmasti mielenkiintoinen kamppailu.

Aiemmat kohtaamiset
Joukkueet kohtasivat syyskaudella kertaalleen Pohjantien pomppuparketilla. Ottelu oli tiukka, mutta Welholaisten tossu liikkui hieman Salpalaisia nopeammin. Tuloksena oli 7-9 voitto Welhoille. Ottelu ei ollut itsestään selvä, sillä ottelu olisi voinut kääntyä toiseenkin suuntaan. Salpa muun muassa johti peliä pariin otteeseen.

Joukkueiden kunto
Salpa on piristänyt otteitaan. Tämän vuoden puolella joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan ja sarjataulukossa he ovat sijalla 4. kahdellakymmenellä pisteellä. Toisinsanoen joukkue on mukana jatkopaikan taistossa, joten panosta pelissä riittää.

Welhoilla ottelut ovat päättyneet viimeaikoina voittoihin, mutta ottelut eivät ole olleet helppoja. Vieraspelireissu Pyhäselän Urheilijoita vastaan päättyi "vain" maalin voittoon ja pieni terävyyden puute ehkä näkynyt joukkueen otteissa. Kuitenkin sarjataulukosta joukkue löytyy sijalta 1.

Kuumat pelaajat
Salvasta kannattaa seurata taitavaa tutkaparia Lyytinen-Siponen, joka ovelilla ratkaisuilla voi ratkoa pelejä. Myös Tarvainen Toni ja Tiihonen Mika ovat hyvin säestäneet tutkaparia.

Welhoista kannattaa seurata Kotiyleisön eteen ensikertaa astelevaa Antti Kurosta, joka saapui Nilsiän Welhoista. Yksi sarjan parhaista senttereistä istutetaan sarjan kärkiporukkaan, niin millaista jälkeä siitä syntyy? Myös kannattaa seurata debyytin miesten otteluissa tekevää Kalle Pylkkästä.

Tule paikalle! Kuopiohalli kutsuu torstaina 26.1. klo 18.30 SB Welhot - Salpa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti