Syyskauden analysointia: "kotiasiat kunnossa"

2 kommenttia
Syyskausi saatiin pakettiin ja pian päästään hetkeksi viettämään joulunaikaa rauhallisin mielin. Ensi viikko olisi tarkoitus ottaa rennosti, kuitenkin liikunnan ja ulkoilun merkeissä. Toivottavasti säät antaa hyvät mahdollisuudet tähän. Tässä kuitenkin syyskauden analysointia joukkueesta, omasta pelistäni, omasta harjoittelustani sekä kokonaisuudesta.

Joukkueen otteet ovat parantuneet alkukaudesta. Alussa oli pieniä ongelmia joukkueen pelaamisessa ja sekä ehkä hieman itseluottamuksessa, kun ensimmäinen peli ei mennyt siten miten oltiin odotettu. Ensimmäinen ottelu hävittiin SB Welhot Nilsiälle. Toinen tappio tuli Pisabaa vastaan Pieksämäellä, mikä oli joukkueelle kova paikka. Laiskasti pelatun ottelun alun jälkeen vastustaja oli kokoajan hieman johdossa, emmekä päässeet tasoihin tai ohi loppukiristä huolimatta. Päästimme turhan helppoja maaleja. Näiden pelien jälkeen otteet ovat olleet tasaisen varmoja. Vaikkakin välillä on pelissä näkynyt pientä tuskaista ilmettä kuten KLC:tä vastaan, niin luotto ja ilme joukkueella ollut erittäin hyvä. Joukkue on tiivistynyt mahtavaksi porukaksi täynnä mahtavia sällejä! Kuitenkin matka on vielä pitkä ja töitä on tehtävä kovasti eteenpäin mennäkseen.

Oma peli on kulkenut mukavasti. Pitkän kuivan kauden jälkeen olen päässyt oikeasti kunnon rooliin ja nauttimaan pelaamisesta. Pisteitä syyskaudella kertyi 12:sta ottelussa 5+15=20p, joka oikeuttaa sarjan pistepörssissä 22. sijaan. Myös +/- -tilastot on reilusti plussan puolella syyskaudelta. Ylivoimavastuuta on tullut myös hyvin, mikä tuonut itseluottamusta ja pisteitä. Kuitenkin viisikkopelissä täytyisi pyrkiä saamaan itsestään vieläkin enemmän irti, niin tehoina, kuin "ratkaisuinakin". 

Omaan hyvään suoritukseen todella suuri syy on pelikaverit. Ympärille on löytynyt hyvä ketju, jonka kanssa on peli kulkenut. Pasi Purhonen ollut loistokunnossa, ja paukutellut pisteitä pakin tontilta uskomattomaan tahtiin. Toinen puolustaja Riku Tuononen on mukana ollessaan sarjan ehdottomasti parhaita pallollisia puolustajia! Hyökkääjistä Jarno Nikulainen on ollut tehokas ja hyvän peliälyn omaavana hänen kanssaan mahtavaa pelata. Hieman väriä ketjuun tuo kärkikarvaajana mitä mainoin Aleksi Viinikainen, jolle voi antaa huonommankin syötön niin hän pistää pallon pussiin tai laittaa pallon kiertoon edelleen.

Oma harjoitteluni on ollut parempaa kuin aiempina vuosina. Pääsy mukaan Pohjois-Savon Urheiluakatemiaan on taannut loistavat puitteet harjoitteluun. Myös koulu on ollut sen verran kevyttä, että harjoitusmäärät on saatu hyvälle mallille. Myös SB Welhojen lajimäärät ovat olleet suuria. Aiemmin syksyllä lajiharjoituksen pituus oli usein jopa 2 tuntia. Nyttemmin lajiharjoitukset ovat olleet hieman lyhyempiä, mutta niitä on onneksi ollut aika usein. Myös tyttökaverini mukana on tullut tehtyä palauttavia vesijuoksuja, kuin myös muutama kovempikin lenkki.

Kokonaisuus on ollut alkukauden hyvällä mallilla. Opiskelut, harjoituspuitteet, vapaa-aika sekä kämpän sijainti yms. asiat ovat kaikki olleet kunnossa, mikä on heijastanut hyvään intoon harjoitella ja pelata. Välillä tietenkin pieniä stressin aiheita rahasta, koulutöistä ja kesätyöpaikan hankkimisesta, mutta asioilla on tapana järjestyä.

Kun on "kotiasiat kunnossa", niin sähly on hieno laji.

2 kommenttia:

  1. Fiskarsin joulumyynnintarkkailija22. joulukuuta 2011 klo 21.42

    Hyvää joulua ja tsemppiä kevätkaudelle Olli! Me täältä tehtaanpuolelta seuraamme otteitasi kiinostuineina, muista nauttia ja teroittaa kirveet kohdilleen kovia koitoksia varten.


    Ps. Blogiasi on mukava lukea ja muista olla sopivan kiltti pukki voi olla kiva kundi.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Oikein hyvät joulut sinnepäin myös! (:

    VastaaPoista