Mistä ajatus kirjoittaa blogia?

Kommentoi



Monet tuttavat ovat kyselleet blogin kirjoittamisesta ja mistä tämä ajatus minulle itselleni on lähtenyt. Tässä paljastan taustat blogikirjoittelulleni ja tavoitteelleni mitä haluan blogikirjoittelun kautta saada.

Idea
Ajatus lähti alunperin ruotsalaisen naissalibandytähden Emelie Lindströmin blogista, jota hän piti 2009. Hänen bloginsa ilmeisesti oli naisten MM-kisoja varten pidetty, josta pystyi seuraamaan valmistautumista kisoihin. Oli mielenkiintoista seurata kuvin ja tekstein naissalibandypelaajan arkea, vaikka ruotsin kielestä ei kaikkea ymmärtänytkään.

Toinen innoituksen lähde oli Petteri Rapon Jotain Uutta-sivusto ja hänen Next Generation projekti jonka tarkoituksena hänen oli kehittyä maajoukkue salibandypelaajaksi. Ilmeisesti projekti ei mennyt aivan putkeen sillä hän kuitenkin siirtyi jäähyttelemään kakkosdivariin jossain vaiheessa, enkä sen jälkeen hänestä ole kuullut. Tässä hänen .doc-tiedosto hänen projektista kiinnostuineille


Oma harjoituspäiväkirja
Olin pitänyt omaa harjoituspäiväkirjaa monen vuoden ajan seuratakseni omaa kehittymistä ja harjoitteluani. Harjoituspäiväkirjaa olin pitänyt ihan tosissaan, vaikka harjoittelu ei aina ollutkaan niin totista. Kuitenkin tavoitteeni oli vuosi vuodelta osata harjoitella paremmin ja sitä kautta pelata paremmin. Suurimpia ongelmiani harjoittelun suhteen oli se, että Nilsiässä ei ollut parhaat mahdollisuudet kehittyä ja saada hyvää valmennusta. Vastuu omasta kehittymisestään jäi suurimmaksi osaksi itselleen. Myös pieni vastuu omassa joukkueessa vaikeutti innokasta junioria kehittymään, eikä kukaan oikein osannut antaa palautetta miten tulla paremmaksi.

Harjoituspäiväkirjaa pidettyäni aloin löytämään aukkoja ja ongelmia harjoitusmäärissä ja tyyleissä. Miten lajiharjoitusten määrät ja liikuntamäärien määrät ovat vaikuttaneet kuntooni ja ehkä sitä kautta vähän myös peliesityksiini.


Reenipäiväkirja80 pystyyn
Viime kesänä päätin laittaa pystyyn nettiin blogin omasta harjoittelustani aiemmin kerrottujen asioiden pohjalta. Haluan saada jaettue ideaa siitä, että opiskelun ja harjoittelun pystyy yhdistämään hyvin vaikka taso olisi vain kakkosdivari. Haluan saada ihmisiä innostumaan blogini kautta mahdollisesti itse harjoittelemaan paremmin ja itsenäisesti salibandyssa, kun salibandyn omatoiminen harjoittelu on vielä monilla liian lapsen kengissä.

Kuitenkin suurin tavoitteeni itsellä on kehittyä päivä päivältä paremmaksi pelaajaksi ja tämä blogi kulkee tavoitteessani rinnalla. Haluan kehittyä taitavammaksi ja fiksummaksi pelaajaksi. Sitä kohti tehdään töitä...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti