Ennakko: SB Welhot Nilsiä - SB Welhot

Kommentoi
Savon herruudesta otetaan jälleen mittaa huomenna lauantaina, kun SB Welhot Nilsiä kohtaa kotihallissaan SB Welhot Kuopiosta. Asetelmat otteluun ovat erittäin mielenkiintoiset kun sarjapisteet ovat kummallekin joukkueella todella arvokkaat mikäli meinataan pysyä kärjessä mukana. Lähtöasetelmat lauantai-illan otteluun:


-Aiempi kohtaaminen päättyi Nilsiän voittoon. Nilsiä oli Kuopiossa pelatussa kauden avausottelussa parempi luvuin 4-5. Kuopiolaisten moottori ottelussa lämpesi liian myöhään ja loppukiri ei riittäny. Myös ottelussa oli havaittavissa pientä isät vastaan pojat-asetelmaa nuorempien Kuopiolaisten ollessa pojat ja Nilsiäläisten ollessa isät.

Kuopion Welhojen otteet ovat parantuneet, ja tappioita ei sarjassa Nilsiän jälkeen ole tullut kuin yksi, joka oli Pisabaa vastaan. Nilsiä taas ottanut tappiot Lebaa, FBI:tä sekä Coach Teamia vastaan.


-Maalivahtipeli on jälleen suuressa roolissa lauantaina. Pelataan pienessä askissa, jolloin tilanteet tulevat salamannopeasti. Taisteluparina viime kamppailussa oli Petri Lesch vs. Joni Miettinen, ja uskoisin taisteluparin olevan nyt lauantaina sama. Viime kohtaamisessa Nilsiän Joni Miettinen veti hieman pidemmän korren, onko nyt takaisinmaksun paikka?

- Nilsiän Kotihalli on tarjonnut erittäin viihdyttävää salibandya jo monen vuoden ajan. Viihdyttäväksi pelejä ei tee pelkästään pelaajat, vaan myös pelissä mukana elävä yleisö. Vierasjoukkueen voi olla vaikea tulla pelaamaan yleisön painostuksen alle, varsinkin kun Kuopiosta löytyy Nilsiän entisiä pelaajia. Ottaako piippuhyllyn miehet Asko Väänäsen tai valmentaja Mikko Tiihosen pihteihin ?

-Valmennus on ollut kunnossa kummallakin joukkueilla. Janne Karttunen on saanut Nilsiän pelaajista irti erittäin hyvin tällä kaudella. Varsinkin ykkösviisikon peli on ollut uomissaan. Tämän kertoo myös pistepörssin 3 ensimmäistä sijaa, jotka menevät Nilsiän hyökkäystriolle. Karttusen pelikirjan laitojen kautta avaaminen ja suoraviivaisesti maalia kohti on parhaimmillaan tappavan tehokas Nilsiän pienessä hallissa. Kuopion Welhojen Tiihonen on saanut alkuvaikeuksien jälkeen pelin kulkemaan. Kumpi valmentajista vetää tällä kertaa pidemmän korren?


-Kuumat pelaajat: Huhujen mukaan Nilsiän rosterista olisi mahdollisesti poissa loukkaantunut Markku Turunen, sekä Timo Heikkinen. Nilsiän ykköskenttä on ollut viimepeliä lukuunottamatta hyvässä vireessä. Erityisesti kannattaa seurata Antti Kurosen ja Juha Airaksisen otteita.


Kuopion Welhojen puolelta poissa on ainakin pitkäaikaispotilas Jukka Pellinen. Kuopiolaisista kannattaa seurata ykkösnyrkkiä, ja varsinkin pakkiparia Purhonen-Tuononen. Pasi Purhonen on noussut joukkueen sisäisen pistepörssin johtoon, mikä on puolustajaksi kova saavutus. Aleksi Viinikaisen pelityyli voi olla myös omiaan Nilsiän pienessä askissa.

Nähdäänkö viimein myös Taskisen veljekset samassa askissa vastakkain!?


Tervetuloa katsomaan Nilsiän Liikuntalolle lauantaina 17.12 klo 18.30 SB Welhot Nilsiä - SB Welhot

0 kommenttia:

Lähetä kommentti