Ennakko: Varta - SB Welhot

Kommentoi
Vaikean KLC-kotipelin jälkeen SB Welhojen taival jatkuu ensi lauantaina Varkaudessa. Sarjan häntäpäässä majaileva Varta isännöi kärkikahinoissa mukana olevaa SB Welhoja. Tässä lähtökohdat lauantaipäivän kamppailuun:

- Vartan alkukausi on ollut aika ennakoitua. Ilmeisesti 3 parasta pistemiestä lähti muihin joukkueisiin ja näin ollen voittoja ei ole syntynyt. Varta löytyy sarjataulukosta kolmanneksi viimeisenä 5:llä pisteellä. Viimeisissä peleissä Varta sai pari arvokasta voittoa FBI:tä ja KLC:tä vastaan, mutta Nilsiän Welhot palauttivat vartan maanpinnalle Nilsiän 11-3 voitolla.

Kuopion Welhojen otteet ovat olleet viimeaikoina hieman tahmeat. KLC:tä vastaan oli vaikea peli(5-4), joka saatiin tuloksellisesti käännettyä vasta viimeisessä erässä.

- Vartalla on selkeä kotikenttäetu otteluun lähdettäessä. Peli pelataan Vartan parkettialustalla, joka on Welhoille hieman haastavampi, heidän harjoitellessa pääosin matolla.

- Vartan joukkueesta kannattaa seurata Juha-Matti Hokkaa, joka on saalistanut 9:ssä pelissä 15 pistettä ollen joukkueen paras pistemies. Myös Lahtinen Arttu, Mikkonen Joni ja Kuronen Jaakko ovat pisteitten valossa olleet pirteitä.

SB Welhojen joukkueesta hyvässä nosteessa on pakkipari Mikko Nenonen-Teemu Kosunen. Nenonen viihdytti yleisöä viime ottelussa kahdella maalillaan, Kosusen syöttäessä kaksi osumaa. Myös kannattaa seurata Welhojen nuorta tutkaparia Mikko Holopainen-Janne Pitkänen, jotka pitkään pelattuaan yhdessä löytää hyvin toisensa. Hyvänä päivänä todella tehokas kaksikko!

- Vartan ylivoimapelaaminen on ollut sarjan toiseksi huonointa, kun taas Welhojen ylivoima kolmanneksi parasta. Welhojen ylivoima ei ole kuitenkaan viimepeleissä toiminut yhtä murhaavan tehokkaasti kuin alkukaudesta. Joko ylivoima on taas hiottu kohdalleen?


Tervetuloa seuraamaan Varkauden liikuntatalolle lauantaina 10.12 klo 14.00 Varta - SB Welhot !

0 kommenttia:

Lähetä kommentti