Paluu arkeen hetkeksi

Kommentoi
Aamulla koitti paluu arkeen vielä hetkeksi. Huominen päivä olisi painettava koulua, jonka jälkeen joululoma kutsuu. Tässä fiilikset viikonlopun ottelusta linkkeineen:

Paikalliskamppailu oli mielestäni juuri sitä mitä sen pitikin: tasainen ja kuumatunteinen. Ottelun alussa nähtiin miten kaksi hyvää joukkuetta taistelivat keskenään tosissaan. Loppua kohti mentäessä Nilsiän joukkueen jalka alkoi mielestäni loppumaan ja ylimääräisiä rikkeitä kertyi ehkä jopa turhaankin, jotka johtivat jäähyihin. Tosin muutama jäähy tuli mielestäni linjaan nähden varsin helposti.

Nilsiän yleisö ja tunnelma parasta mitä tällä alueella saa mielestäni. Varsinkin kun entiseen kotihalliin sai astua pelaamaan, niin yleisön mukanaolo lämmittää mieltä suuresti. Tämän tasoisia tiukkoja vääntöjä ei kauden aikana liikaa tule, ja siksi voittaminen tuntui todella mahtavalle! Ottelusta jäi itseäni harmittamaan kuitenkin kaksi asiaa: epäonnistunut rangaistuslaukaus, jossa tolppa oli minua ovelampi sekä vastustajan ylivoimatilanne, jossa Nilsiän Tero Korhonen sai lauottua maalin ohi peitostani. Voit katsoa tilanteet videolta maalikoosteesta.

Welhojen raportti ottelusta

Ottelun tilastot

Maalikooste ottelusta

Syyskausi on nyt paketissa pelien suhteen. Tarkoitukseni on harjoitella tämä viikko vielä kovasti ennen joulunviettoon siirtymistä. Joulun ja uudenvuoden viikon voi sitten ottaa vähän kevyemmin ulkoilua ja liikuntaa harrastaen. Uudenvuoden jälkeen onkin aika suunnata katseet jo Leba-otteluun. Syyskautta olisi tarkoitus myös analysoida hieman tarkemmin harjoittelun, otteluiden ja kokonaisuuden näkökulmista blogissa omassa jutussaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti