8-4

2 kommenttia

Voiton kautta viikonlopun viettoon! Karhut Porista tarjosivat tiukan väännön pelin loppua lukuunottamatta, jolloin peli pääsi vähän repeämään. Muuten kyllä tiukka vääntö kuten odotettukin. Uskon, että Karhut ovat vaarallinen joukkue loppukaudesta kun saavat vielä muutaman pelimiehen sairastuvalta pelille. Karhujen maalivahti oli mielestäni tänään hyvä!

Oman ketjun peli kulki tänään huomattavasti paremmin kuin viikko sitten. Mahtava saada onnistumisia varsinkin kun reenipelikaudella oli vähän nihkeää. Tästä on hyvä jatkaa. Nyt täytyy nauttia viikonlopusta, ensi viikonloppuna kuitenkin mennään taas tuplapelien muodossa.

Illan ohjelmassa änäriä ja illan viettoa Nilsiän äijien kanssa. Kelpaa.

Ennakko: SB Welhot - Karhut

4 kommenttia

Kotiputki jatkuu huomenna pelimiehen juhlapäivällä, eli pelipäivällä, kun Welhot isännöivät Karhuja Porista. Tästä ennakkoasetelmat otteluun:

Kärkikamppailusta asetelmia alkukauteen
Molemmat joukkueet on rankattu varsin korkealla veikkailuissa. Porin Karhuilla on viime vuoteen verrattuna hieman parempi tilanne joukkueen suhteen. Viime kaudella joukkue kärsi muutamista loukkaantumisista, mutta tälle kaudelle paketti pitäisi olla paremmin kasassa. Viime aikaisten tietojen mukaan kovat pelimiehet Petteri Hulkko ja Juha Tikka eivät kuitenkaan vielä astele kokoonpanoon huomisessa matsissa. Molemmat ottelut avasivat kauden vakuuttavasti Karhujen talsiessa Ilveksen yli ja Welhojen voittaessa Blackbirdsin kotonaan.

Aikainen lintu...
Ottelussa erikoista on sen alkamisaika. Normaalisti pelit on totuttu pelaamaan iltapäivästä tai illasta, mutta huomenna peli starttaa jo klo 14. Huhujen mukaan porilaisrykelmä on saapunut jo tämän päivän aikana Kuopioon, joten bussijalkoja tuskin nähdään ensimmäisessä erässä vierasjoukkueelta. Myös Welhojen valmistautuminen sujunut hyvin, eikä poissaoloja juurikaan ole.

Seuraa heitä
Vierasjoukkueesta kannattaa seurata ainakin Saku Lahtista, kyseessä nopea ja taitava pelimies, joka nakutteli sarja-avauksessa mukavat 3+1 tehot.

Kotijoukkueesta kannattaa seurata avaukseen paluun tekevää Riku Tuonosta. Ensimmäisen pelin Riku missasi flunssailun vuoksi, mutta nyt mies jo iskussa! Myös ensimmäisessä pelissä alakertaa dominoinut ja veikkausraadin suosikki Jonni Koskinen on seuraamisen arvoinen pelimies!

Tervetuloa!

Lukijat veikkaavat Welhot liigakarsintoihin!

Kommentoi
Blogissa tehdyn äänestyksen perusteella yli puolet lukijoista rankkasivat Welhot liigakarsintoihin/suoraan nousuun. Uskoa Welhojen iskukykyyn alkaa löytyä, hienoa! Tässä blogin äänestyksen tulokset:

52% Nousu/liigakarsinnat 1-3 (65 ääntä)
44% Keskikasti 4-11 (55 ääntä)
4%   Putoaminen 12-14 (5 ääntä)







Tykkää Welhoista Facebookissa!

Kommentoi
Jos haluat olla aallon harjalla tai päästä lukemaan Reenipäiväkirja80:n postaukset ensimmäisten joukossa, niin sinun kannattaa käydä tykkäämässä SB Welhojen Facebook-sivusta. Sinne päivittyy sitä mukaan linkki blogikirjoituksiin, kun niitä syntyy. Näin pääset ensimmäisten joukossa lukemaan uudet postaukset.

Myös Welhojen Facebook-sivun kautta pystyt seuraamaan Welhojen meininkiä muutenkin kuin Reenipäiväkirja80-blogin osalta. Alla linkki Facebook-sivuille:

https://www.facebook.com/Welhot

Unohtamatta tietenkään Welhojen Twitter-tiliä:

https://twitter.com/SBWelhot

Jätkien kanssa Ikeassa

Kommentoi

Tuttu mies löytyi Ikeasta, kun pelikavereiden kanssa vieteltiin vapaapäivää. Welhojen entinen pelimies Jukka Pellinenhän sieltä löytyi. Kaverikuvassa Juki ja Leksi.

Savon Sanomat tänään

Kommentoi

6-4

Kommentoi

Nyt on kausi korkattu. Keravan Blackbirds ei ollut Kuopio-Hallilla niin vahva kuin oli odotettu. Lopputuloksena olimme vahvempia lukemin 6-4.

Mielestäni alussa hallitsimme selvästi peliä, mutta lopussa kaveri meinasi päästä peliin mukaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin kelpo esitys joukkueena näin kauden avaukseksi.

Vaikka joukkueena olen tyytyväinen, niin paljon kehitettävää jäi. Oma peli vielä hakee uomiaan. Liian paljon menetyksiä, liian paljon huonoja ratkaisuja. Tästä kuitenkin duunia eteenpäin niin saadaan peli kuntoon!

Mahtavaa oli pelata pitkästä aikaa täyden kotiyleisön edessä. Kiitos kaikille paikalla olijoille, teitte mahtavan illan! Nähdään hallilla taas!

Ennakko: SB Welhot - Blackbirds

Kommentoi

Huomenna se alkaa. Odotettu divariavaus odottaa huomenna Welhoja. Paljon hehkutettu ja puhuttu, mutta myös vähän kritisoitu Welhot aloittaa pitkän kotiotteluputkensa Blackbirdsiä vastaan. Tässä hieman ennakointia huomisesta avauskamppailusta.

Maaliahneet Mustarastaat vs. aktiivinen Welhot
Divarin kärkeen veikkailtulta Blackbirdsiltä löytyy sarjan tehokkain hyökkäyspelaaminen. Joukkue oli kasassa jo hyvissä ajoin alkukesästä ja meininki ollut ulospäin varsin hyvä. Mustarastaitten pelitapa perustuu hyökkäyspäässä aikaansaaviin pelaajiin, jonka kautta he tykkäävät syttyä pelaamaan. Welhot taas edustavat varsin aktiivista pelitapaa, joten vauhtia ottelusta ei pitäisi puuttua.

Viime kaudella molemmat kohtaamiset Blackbirdsiä vastaan tuottivat Welhoille ongelmia. Keravalaiset syttyivät Welhoja vastaan pelaamaan tosissaan, mikä tuottaa kyllä päänvaivaa varmasti kuopiolaisille. Kuitenkin ottelu on vasta kauden ensimmäinen peli ja on mielenkiintoista nähdä kuinka on kesällä kotityöt tehty, sekä antaako ensimmäinen peli jotain ylimääräistä jännitystä pelaajille?

Seuraa heitä:
Blackbirdsistä kannattaa ehdottomasti seurata Piippo-Laine-Pyysing kolmikkoa. Erittäin vaarallinen kolmikko, jolla roolit jakautuneet varsin hyvin. Hyökkäyspäässä todella vaarallisia ja näyttäviä. Myös kuopiolaisyleisön kannattaa seurata kuopiolaislähtöistä SB Savossa divaria aikanaan pelannutta Tatu Valkosta.

Welhoista katseet kannattaa kääntää ehdottomasti kommenttipalstoilla divarin ykköspakiksi hehkutettuun Iiro Lankiseen. Taitava pallollinen puolustaja ollut hyvässä iskussa harjoituspelikaudella. Samasta kentästä löytyy myös hyvän pelivireen löytänyttä Janne Pitkästä. Armeija ei ole ainakaan peliesitysten perusteella vienyt mehuja Welhojen ykkössentteristä, vaan peli kulkenut todella hyvin!

Huomenna se alkaa. Tervetuloa!

Divarin ennakko 3/3: Kärkikahinat

Kommentoi
Ensi kaudella Divari on mielestäni äärimmäisen tasainen ja siksi kärkikahinoihin olen arvioinut viisi vastustajaamme. Kuten aiemminkin, kirjoitus on oma näkemykseni asiasta, joka perustuu kuulopuheisiin ja internetistä kaivettuun tietoon. Viimeinen osa Divarin ennakosta, olkaa hyvät!

KÄRKIKAHINAT

Blue Fox
Ehdottomasti mielestäni yksi Divarin kovimmista jengeistä ensikaudella. Uusikaarlepyyn salibandyhuuma oli parasta mitä Divarista viime kaudella sai, ja se tulee viemään Blue Foxin pitkälle tulevallakin kaudella. Blue Foxille ei ole tullut pahoja menetyksiä pelaajarintamalla, mutta hyväksi hankinnaksi voisi nostaa Tero Saariston SB Vaasasta. Reenipelikauden helmenä Blue Fox pelasi tasapelin 6-6 suomenmestareita SPV:tä vastaan.

SB Vaasa
Siirtomarkkinoilla tapahtui paljon. Pari kaveria vaihtoi Blue Foxin riveihin, mutta tulopuolelle saatiin mm. Markus Lehtivuori Classicista ja Juuso Pietilä TPS:stä. Vahvan reenipelijakson ansiosta uskon joukkueen olevan valmis kauteen. Viime kaudella Vaasa oli meille erittäin vaikea vastustaja varsinkin Vaasassa!

Blackbirds
Alkukesästä hereillä siirtomarkkinoilla ja uutisoi hyvissä ajoin joukkueen olevan paketissa. Sen jälkeen hieman hiljaisempaa, mutta sellainen nippu heillä kasassa, että kärkisijoista taistellaan. Avainpelaajista Mikko Piippo, Jyri Laine ja Petri Pyysing ovat joukkueen kantavia voimia hyökkäyspäässä. Mikäli saavat oman pään tilkittyä, niin uskon joukkueen yltävän parhaimmillaan kärkisijoille.

Karhut
Meille aina paha Pori! Viime kaudella, vaikka sijoitus oli varsin alhainen, niin joukkue pelasi mielestäni todella kovan luokan peliä. Tulevalle kaudelle joukkue ei ole kokenut pahoja menetyksiä, mutta tulopuolella on iso nippu mielenkiintoisia nimiä mm. Tatu Ruohonen(Loviisan Tor), Ville Heino(Gävle IK) ja Mikael Boelius (Grünenmatt, Sveitsi). Viime vuonna loukkaantumiset haittasivat Karhujen kautta, eikä tänäkään kautena päästä aivan terveenä aloittamaan kautta. Welhojen painajainen Petteri Hulkko mursi jokunen viikko sitten kylkiluunsa ja lie alkukierroksilta poissa?

Steelers
Aina kova. Ihan sama millainen nippu paperilla, mutta tuntuu olevan aina yhtä kova joukkue. Viime kaudella joukkueella oli todella kova nippu todella kovalla panostuksella, mutta vakuuttavan reenipelikauden jälkeen homma alkoi hieman takkuamaan. Joukkueeseen on tullut varsin paljon uusia naamoja, mutta joukkue jäi hieman miinuksella kesän markkinoilla, kun Sami Saarinen ja Timo Johansson vaihtoivat maisemaa. Kuitenkin "aina kova Steelers" on aina kova, mikä voidaan todeta heidän viimeisimmästä reenipelistä, jossa kaatui liigajoukkue Koovee lukemin 1-4.

Nyt on spekuloinnit spekuloitu ja pian on aika aloittaa pelaaminen. Fiilis alkaa pikkuhiljaa nousta Divariavauksen lähestyessä. Kolme yötä...

Divarin ennakko 2/3: Keskikasti

Kommentoi
Divariennakointia on alkanut tippumaan muualtakin, mutta ei anneta niiden sekottaa liikaa omia ajatuksia. Tässä tulee toinen osa, jotka uskon olevan keskikastin porukoita. Kuten aiemminkin, kirjoitus on oma näkemykseni asiasta, joka perustuu kuulopuheisiin ja internetistä kaivettuun tietoon.
KESKIKASTI

ÅIF
Åifin pahin menetys tulee olemaan Wilhelm Wainion siirtyminen alasarjoihin. Viime kaudella Wainio oli yksi divarin vaarallisimmista hyökkääjistä. Toinen kovan luokan menetys on maalivahti Teemu Kortelaisen siirtyminen ulkomaille. Kuitenkin runko muutoin muutamaa poikkeutta lukuunottamatta ennallaan. Kovanluokan pelimieheksi täytyy mainita Tuomas Savukoski, joka viime kaudella tuli kesken kauden ja naputteli reippaasti yli piste per peli tahdilla. Reenipelit eivät ole aivan putkeen menneet, joissa mm. M-teami ollut etevämpi.

M-TEAM
M-Teamissa tapahtui valmentajan vaihdos. Sami Vidgren ja Jukka Kettunen siirtyivät sivuun ja Timo Tuominen ja Jari Hamström ottivat homman haltuunsa. Mielenkiintoisia hankintoja joukkueeseen Sami Saari Blue Foxista sekä taitava Jarkko Aavaharju Hifk:stä 2-divarista. Myös mielenkiintoinen nimi on Janne Makkonen, joka on tullut kuuluisuuteen salibandy- ja NHL-Youtube-videoista. Silmää kaverilla ainakin videoon, mielenkiintoista nähdä miten kentälle! Lähtöpuolella suurin menetys ykköspakin Niko Mäkisen siirtyminen opiskelujen perässä SB Welhojen riveihin Kuopioon. Todennäköisesti Antti Itkonen ja Riku Reunamäki tulevat olemaan kantavia voimia M-Teamissa ensikaudellakin, unohtamatta huoltajaa Petteri Leschiä, jonka poika on eräs toinen Lesch welholeiristä.

Salba
Salban kovin menetys on todennäköisesti Miikka Läntinen, joka lähti liigaan TPS:n riveihin. Paikkaajiksi on saatu Niklas Horn, Joni Kallioniemi ja Ville Vahtera. Muutoin joukkueen runko pysynyt varsin samana. Reenipeleissä on kaatunut mm. Wirmo lukemin 9-5 ja tasapeli FBC Turkua vastaan, joten palapelin palaset eivät taida olla vielä aivan kohdillaan. Monet veikanneet joukkueen kärkikahinoihin, mutta itse näkisin Salban keskikastin joukkueena.

Ilves
Liigasta pudonneen Ilveksen lähtijälista on varsin pitkä. Monet pelimiehet kaipaavat liigaan ja ovatkin löytäneet paikkansa joko Kooveesta tai Nokian KRP:stä. Kuitenkin perusrungosta löytyy konkareita, joiden lisäksi nuorille lupauksille annetaan peliaikaa. Muut veikkailleet Ilvestä häntäpään joukkueeksi, mutta uskon, että konkarien rutiini pitää Ilveksen kuitenkin keskikastissa.

Viimeisessä osiossa tutustumme kärkisijoista kamppaileviin joukkueisiin. Pysykää kuulolla!

Äänestä Welhojen sijoitus runkosarjassa!

Kommentoi


Eilen sivuilleni oikeaan laitaan ilmestyi äänestyslaatikko, josta pääset äänestämään kuinka Welhot sijoittuu runkosarjassa. Käy ihmeessä antamassa äänesi, niin nähdään millaiseksi joukkueeksi Welhot arvioidaan! Äänestysaikaa Welhojen Divariavaukseen saakka.

Myös muu media alkaa heräilemään näin kauden alun kynnyksellä. Salibandylehdessä ihan mukavan kokoista juttua toiminnastamme.

Divarin ennakko 1/3: Haastajat

Kommentoi
Divari alkaa ensi viikonloppuna ja on aika hieman ennakoida ja arvioida vastustajia. Ensimmäisenä vuorossa on haastajat, joilla riittää haastetta oman sarjapaikan säilyttämisessä. Kuten aiemminkin, kirjoitus on oma näkemykseni asiasta, joka perustuu kuulopuheisiin ja internetistä kaivettuun tietoon. Joukkueeni SB Welhot jätin pois, sillä arvioin vain vastustajia, joita kohtaamme.

HAASTAJAT
SBS Wirmo
Varsin hiljainen joukkue siirtojen suhteen. Ei kovin suuria kaloja tarttunut verkkoihin siirtomarkkinoilla, mutta Tomi Aaltosta huhutaan siirtyvän Wirmoon Forssa Suuppareista? Nousijajoukkue, jolla tuntuu olevan oikeanlainen tekemisen meininki. Reenipelikaudella varsin odotettuja tuloksia, mm. tappio Salballe lukemin 9-5 ja voitto FBC Turusta lukemin 4-2.

LASB
Lasb onnistui siirtomarkkinoilla nousijajoukkueeksi erinomaisen hyvin! Liigakokemusta joukkueeseen tuo Heikki Hätönen (Classic), Miiro Maunula (Steelers) ja Jere Liljenbäck (Loviisa). Muutoin runko varsin hyvin kasassa. Nappulat eivät taida kuitenkaan vielä olla aivan kohdillaan, sillä mm. Karhu Cup-harjoitusturnauksessa kotiintuomisina ei ollut kuin yksi voitto SBS Wirmosta ja tappiot Karhuille ja O2:lle.

FBC Turku
Varsin hiljaista ollut Turussa pelaajamarkkinoiden suhteen. Uusia pelimiehiä hankittu aladivareista ja muutama lähtenyt joukkueesta TPS:n rinkiin. Kovin menetys kuitenkin varmaankin Anssi Ala-Nissilän vaihtaminen maisemaa opiskelujen vuoksi. Reenipelikaudella mm. tiukka tappio Karhuille ja tasuri Salban kanssa. Ehkä vielä opettelua?

PSS
Pss tyhjenee ja pahasti. Päävalmentaja Jukka Ruotsalaisen lähdettyä joukkueesta jää vain varjo entisestään. Nimimiehistä pahimpia menetyksiä mielestäni Hornin veljesten, Joonas Föhrin, Petri Mäen ja Jori Nyrhivaaran vaihtaminen maisemaa. Tulopuolella on lähinnä latvialaisia pelimiehiä, sekä yksi Viron menestyneimmistä salibandypelaajista Rein Kivi. Reenipeleissä on kaatunut alasarjajoukkueita, mutta mm. ÅIF vei pidemmän korren kuun alussa pidetyssä harjoitusturnauksessa.


Ennakot jatkuvat seuraavaksi keskikastin analysoinnilla... Pysy kuulolla!

Kausikortit saapuneet painosta

Kommentoi

Viimein saatu kausikortit painosta ja täytyy näin suunnittelijana myöntää, että tosi hyvän näköiset niistä tuli! Räväkkä, mutta yksinkertainen ilme, kuitenkin säilyttäen tyylikkyyden. Minä pidän.

Kausikortit ovat siis saapuneet myös myyntiinkin! Hanki ihmeessä omasi ennen otteluiden alkua, niin säästät pinon rahaa! Täältä lisätietoa: http://www.welhot.fi/news.php?id=1113

Kummiyritykseni Kuopion Muotoiluakatemia

Kommentoi

Kummiyrityksenäni kaudella 2013-2014 jatkaa viime kaudesta tuttu Kuopion Muotoiluakatemia. Opiskelen Savonia-ammattikorkeakoulun Kuopion Muotoiluakatemiassa teollista muotoilua, joten on mahtava saada edustaa oppilaitostani myös pelikentillä.

Olen äärimmäisen iloinen, että  yhteistyö jatkuu Muotoiluakatemian kanssa!

Käy tutustumassa oppilaitokseen lisää Kuopion Muotoiluakatemian nettisivuilta: www.designkuopio.fi

Funlus Oy & P-S Urheiluakatemia mukana myös ensi kaudella

Kommentoi
Vaikka uusia yhteistyökuvioita tulee mukaan, niin ei vanhatkaan minnekään ole häviämässä.

Digitaalinen mainostoimisto Funlus Oy jatkaa yhteistyötään Reenipäiväkirja80:n kanssa. Yritys on kova sana muun muassa hakukonemainonnassa, hakukoneoptimoinnissa sekä sosiaalisen median mainonnassa, jotka tänä päivänä ovat todella kuumia aiheita alalla. Käy ihmeessä tutustumassa tarkemmin: http://www.funlus.org/

Myös minut valittiin mukaan Pohjois-Savon urheiluakatemiaan, joka mahdollistaa opintojen ja urheilun yhdistämisen mahdollisimman hyvin. Urheiluakatemia antaa minulle resursseja parempien harjoitusolosuhteiden suhteen. Käy myös tutustumassa urheiluakatemian sivuille: http://www.pohjois-savonurheiluakatemia.fi/

Uudet yhteistyökumppanit: VISIO Henkilöstövuokraus Oy & Huippukeho

Kommentoi
Yhteistyökumppaneiden määrä sen kuin kasvaa ensi kaudelle. Reenipäiväkirja80 on solminut kaksi uutta yhteistyösopimusta. Mahtavaa, että yrityksiä lähtee mukaan enemmän ja enemmän tukemaan urheiluani!

VISIO Henkilöstövuokraus on nykyaikainen ratkaisu yhdistää työnantaja ja -hakija. Myös henkilöstövuokraus on yrityksen leipälajeja. Käy tutustumassa lisää: http://www.visiohv.fi/.


Huippukeho taas on keskittynyt terveys- ja hyvinvointituotteiden jälleenmyyntiin sekä markkinointiin Suomessa. Yrityksen tavoitteena on tarjota hyviä välineitä kunnon kasvattamiseen, energian lisäämiseen, palautumisen nopeuttamiseen, painonhallintaan, kuona-aineiden poistoon sekä lihasten rentouttamiseen. Käy tutustumassa lisää: http://www.huippukeho.fi/.

Hienoa saada tukijoita ja yhteistyökumppaneita tiimiin lisää. Suuret kiitokset! 

Tervetuloa tiimiin mukaan VISIO Henkilöstövuokraus & Huippukeho!

Tappioon ei totu koskaan

Kommentoi

7-6 ja. tappio Josbaa vastaan viimeisestä treenimatsista. Häviäminen tuntuu aina yhtä pahalta!

Todellakin palapelin palaset ottelun voittamiseen oli, mutta nyt meni näin. Ärsyttää ja pettynyt olo myös omiin suorituksiin. Nyt kuitenkin kiukku täytyy kääntää työksi, jotta reilun viikon kuluttua ollaan valmiita!

Ensimmäinen voitto reenipeleistä

Kommentoi

Sieltähän se ensimmäinen voitto pamahti plakkariin, kun SB Welhot voittivat SB Welhot Nilsiän lukemin 5-11. Tahko Spassa käyty kamppailu oli mielestäni hyvä vääntö puolin ja toisin, ja kovuutta löytyi kaksinkamppailuihin. Tänään Divarin ja kakkosdivarin ero näkyi eniten tossun liikkeessä.

Tosi mukavaa oli kohdata vanha joukkueeni, harmi vaan ettei pikkuveli ollut pelaamassa vastassa tällä kertaa. Paljon kuitenkin löytyi tuttuja vastustajasta. Suuri osa heistä oli aikoinaan SB Savon divarijoukkueen riveissä, kun pikkupoikana kävi otteluita Nilsiän liikuntahallilla katsomassa. Pakko myöntää, ylöspäin tulee katsottua.

Huomenna viimeiseen koitokseen reenipelien osalta, kun matkaamme Joensuuhun kohtaamaan Josban. Venyykö ensimmäinen voitto ihan putkeksi asti? Kovasti sitä tavoitellaan!

Viimeisiä viedään

Kommentoi

Viimeisiä reenipelejä aletaan viedä, kun tänään Welhot kohtaavat toiseksi viimeisessä harjoituspelissä saman seuran kakkosdivariporukan SB Welhot Nilsiän. Ottelu kamppaillaan Nilsiässä Tahko Spassa tänään klo 19.00, jonne vapaa pääsy. Tervetuloa tsekkaamaan molempien joukkueiden kunto ennen kauden alkua!

Welhojen viimeinen harjoituspeli pelataan huomenna perjantaina Joensuussa Josbaa vastaan, jonka jälkeen reilun viikon päästä alkaa tosi pelit. Kauden alku siis lähenee nopeasti ja huippua päästä jälleen pelirytmiin. Pientä kutinaa alkaa vatsan pohjalle kertyä...

Pistetäänpäs tännekin, Welhojen uusi ottelumainos ensimmäiseen kotiotteluputkeen. Olkaa hyvät!

Arkistojen kätköistä: Koovee

Kommentoi

Ennen paluutani Savon maalle pelasin parin kauden ajan Tampereella Kooveessa. Tulevan kauden kausijulkaisua suunnitellessani löysin Kooveen vanhan kausijulkaisun, josta löytyi minun lisäkseni myös pari muuta kuopiolaisyleisölle tuttua naamaa.

Aleksi Viinikainen ja Iiro Lankinen olivat tuolloin myös Tampereella, kuten voi joukkuekuvasta huomata. Mukavaa oli saada tuoda vähän kieroa savolaista meininkiä hämäläiseen kulttuuriin.

Aamutreeni tältä päivältä takana. Edessä koulupäivä, jonka jälkeen ilta meneekin SB Welhojen seuratuoteillassa. Kaikki welholaiset huomio! Tulkaa moikkaa muita seuralaisia, sekä tsekkaamaan kauden kuumimmat tuotteet!

Kiirettä pukkaa

Kommentoi

Koulu alkoi tällä viikolla ja kiire ei sen myötä ole juurikaan hellittänyt. Päivät ovat tällä hetkellä juoksemista paikasta toiseen, kouluhommien tekemistä, treenaamista sekä parin projektin tekemistä. Tämän vuoksi blogikirjoittelukin meinaa unohtua.

SB Welhojen taustoilla riittää työtä. Tällä hetkellä työn alla kausimateriaalien suunnittelu ja tekeminen, koskien kausikortteja, jäsenkortteja yms. materiaaleja.

Tänään vuorossa yksi kauden alun kohokohtia, kun Welhoilla on kausipalaveri ensikauden läpivientiä varten. Sen jälkeen ohjelmassa yhdessäoloa joukkueen kanssa.

Kiire näkyy myös toisinaan huoneen siisteydessä kun kiireessä tahtoo tavarat jäädä sekaisin, kuten kuvasta näkyy.

Nyt kohti punttisalia reenaamaan voimaa welhoveljien kanssa. Kiva ottaa vielä tiukkaa settiä ennen kevyempää viikonloppua!

Saanko esitellä: Niko Mäkinen

5 kommenttia

Eilen tarjoiltiin videolla Niko Mäkisen nättiä passia Aku Tairan maaliin, mutta kuka tämä Mäkinen on? Savolaisyleisölle esittelyssä Welhojen uusi vahvistus, joka näyttää ihan Mikael Granlundilta, ja joka sai opiskelupaikan Pelastusopistolta.

Kuka olet, mistä tulet?
Niko Mäkinen, Helsingistä. Hain Kuopioon kouluun ja tajusin kesän alussa päässeni sisään joten muutto tänne oli edessä. Welhojen suunnalta tuli kyselyä kesän aikana ja kun kouluhommat varmistuivat niin samalla kirjoitettiin nimi pelaajasopimukseen. Elokuun alkupuolella muutto Kuopioon ja seuraavana päivänä Welhojen harjoituksissa.

Miltä olo Savossa maistunut? Joko savon murre taittuu?
Hyvin on maistunut, Savolaiset on mukavaa ja mielenkiintoista porukkaa. Ei valittamista. Jos ei murre vielä täysin taitu, niin ainakin sitä alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään.

Tervetuloa Niko joukkueeseen!

evoSPEED Star 2

4 kommenttia

Nyt ne löytyy kassista. Uudet Puman sisäpelikengät! Huomenna testaukseen lajitreeneihin.

Kiitos Puma & Sportia Kuopio!

Reenipelipäivä 2

Kommentoi
Kuopio-Hallilla nähtiin jo toistamiseen tänä syksynä huippusalibandya liigatason porukoilta. Mukana reeniturnauksessa oli SB Welhot, Josba sekä Ols. Alla tulokset päivän otteluista:

SB Welhot-Josba 6-7
Josba-OLS 4-8
SB Welhot-OLS 5-6

Täytyy olla siinä mielessä tyytyväinen, että saatiin varsin hyvin haastettua liigatason joukkueita. Toisaalta taas tehtiin paljon helppoja virheitä, eikä peli vielä missään nimessä valmista ole.

Omaan peliin myöskään en ole ollenkaan tyytyväinen. Tossu ei liikkunut haluttuun tapaan, eikä mailat ja kädetkään toimineet niin kuin pitäisi. Perjantain hieronnasta oli kyllä etureidet vielä hieman jumissa. Täytyy parantaa!

Yhden päivän komeimmista osumista tarjoili Welhojen uusi hankinta Niko Mäkinen. Maalintekijänä tilanteessa toimi toinen tämän kauden vahvistuksista Aku Taira. Olkaa hyvät: