Divarin ennakko 2/3: Keskikasti

Kommentoi
Divariennakointia on alkanut tippumaan muualtakin, mutta ei anneta niiden sekottaa liikaa omia ajatuksia. Tässä tulee toinen osa, jotka uskon olevan keskikastin porukoita. Kuten aiemminkin, kirjoitus on oma näkemykseni asiasta, joka perustuu kuulopuheisiin ja internetistä kaivettuun tietoon.
KESKIKASTI

ÅIF
Åifin pahin menetys tulee olemaan Wilhelm Wainion siirtyminen alasarjoihin. Viime kaudella Wainio oli yksi divarin vaarallisimmista hyökkääjistä. Toinen kovan luokan menetys on maalivahti Teemu Kortelaisen siirtyminen ulkomaille. Kuitenkin runko muutoin muutamaa poikkeutta lukuunottamatta ennallaan. Kovanluokan pelimieheksi täytyy mainita Tuomas Savukoski, joka viime kaudella tuli kesken kauden ja naputteli reippaasti yli piste per peli tahdilla. Reenipelit eivät ole aivan putkeen menneet, joissa mm. M-teami ollut etevämpi.

M-TEAM
M-Teamissa tapahtui valmentajan vaihdos. Sami Vidgren ja Jukka Kettunen siirtyivät sivuun ja Timo Tuominen ja Jari Hamström ottivat homman haltuunsa. Mielenkiintoisia hankintoja joukkueeseen Sami Saari Blue Foxista sekä taitava Jarkko Aavaharju Hifk:stä 2-divarista. Myös mielenkiintoinen nimi on Janne Makkonen, joka on tullut kuuluisuuteen salibandy- ja NHL-Youtube-videoista. Silmää kaverilla ainakin videoon, mielenkiintoista nähdä miten kentälle! Lähtöpuolella suurin menetys ykköspakin Niko Mäkisen siirtyminen opiskelujen perässä SB Welhojen riveihin Kuopioon. Todennäköisesti Antti Itkonen ja Riku Reunamäki tulevat olemaan kantavia voimia M-Teamissa ensikaudellakin, unohtamatta huoltajaa Petteri Leschiä, jonka poika on eräs toinen Lesch welholeiristä.

Salba
Salban kovin menetys on todennäköisesti Miikka Läntinen, joka lähti liigaan TPS:n riveihin. Paikkaajiksi on saatu Niklas Horn, Joni Kallioniemi ja Ville Vahtera. Muutoin joukkueen runko pysynyt varsin samana. Reenipeleissä on kaatunut mm. Wirmo lukemin 9-5 ja tasapeli FBC Turkua vastaan, joten palapelin palaset eivät taida olla vielä aivan kohdillaan. Monet veikanneet joukkueen kärkikahinoihin, mutta itse näkisin Salban keskikastin joukkueena.

Ilves
Liigasta pudonneen Ilveksen lähtijälista on varsin pitkä. Monet pelimiehet kaipaavat liigaan ja ovatkin löytäneet paikkansa joko Kooveesta tai Nokian KRP:stä. Kuitenkin perusrungosta löytyy konkareita, joiden lisäksi nuorille lupauksille annetaan peliaikaa. Muut veikkailleet Ilvestä häntäpään joukkueeksi, mutta uskon, että konkarien rutiini pitää Ilveksen kuitenkin keskikastissa.

Viimeisessä osiossa tutustumme kärkisijoista kamppaileviin joukkueisiin. Pysykää kuulolla!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti