Ennakko: SB Welhot - Blackbirds

Kommentoi

Huomenna se alkaa. Odotettu divariavaus odottaa huomenna Welhoja. Paljon hehkutettu ja puhuttu, mutta myös vähän kritisoitu Welhot aloittaa pitkän kotiotteluputkensa Blackbirdsiä vastaan. Tässä hieman ennakointia huomisesta avauskamppailusta.

Maaliahneet Mustarastaat vs. aktiivinen Welhot
Divarin kärkeen veikkailtulta Blackbirdsiltä löytyy sarjan tehokkain hyökkäyspelaaminen. Joukkue oli kasassa jo hyvissä ajoin alkukesästä ja meininki ollut ulospäin varsin hyvä. Mustarastaitten pelitapa perustuu hyökkäyspäässä aikaansaaviin pelaajiin, jonka kautta he tykkäävät syttyä pelaamaan. Welhot taas edustavat varsin aktiivista pelitapaa, joten vauhtia ottelusta ei pitäisi puuttua.

Viime kaudella molemmat kohtaamiset Blackbirdsiä vastaan tuottivat Welhoille ongelmia. Keravalaiset syttyivät Welhoja vastaan pelaamaan tosissaan, mikä tuottaa kyllä päänvaivaa varmasti kuopiolaisille. Kuitenkin ottelu on vasta kauden ensimmäinen peli ja on mielenkiintoista nähdä kuinka on kesällä kotityöt tehty, sekä antaako ensimmäinen peli jotain ylimääräistä jännitystä pelaajille?

Seuraa heitä:
Blackbirdsistä kannattaa ehdottomasti seurata Piippo-Laine-Pyysing kolmikkoa. Erittäin vaarallinen kolmikko, jolla roolit jakautuneet varsin hyvin. Hyökkäyspäässä todella vaarallisia ja näyttäviä. Myös kuopiolaisyleisön kannattaa seurata kuopiolaislähtöistä SB Savossa divaria aikanaan pelannutta Tatu Valkosta.

Welhoista katseet kannattaa kääntää ehdottomasti kommenttipalstoilla divarin ykköspakiksi hehkutettuun Iiro Lankiseen. Taitava pallollinen puolustaja ollut hyvässä iskussa harjoituspelikaudella. Samasta kentästä löytyy myös hyvän pelivireen löytänyttä Janne Pitkästä. Armeija ei ole ainakaan peliesitysten perusteella vienyt mehuja Welhojen ykkössentteristä, vaan peli kulkenut todella hyvin!

Huomenna se alkaa. Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti