Ennakko: SB Welhot - Karhut

4 kommenttia

Kotiputki jatkuu huomenna pelimiehen juhlapäivällä, eli pelipäivällä, kun Welhot isännöivät Karhuja Porista. Tästä ennakkoasetelmat otteluun:

Kärkikamppailusta asetelmia alkukauteen
Molemmat joukkueet on rankattu varsin korkealla veikkailuissa. Porin Karhuilla on viime vuoteen verrattuna hieman parempi tilanne joukkueen suhteen. Viime kaudella joukkue kärsi muutamista loukkaantumisista, mutta tälle kaudelle paketti pitäisi olla paremmin kasassa. Viime aikaisten tietojen mukaan kovat pelimiehet Petteri Hulkko ja Juha Tikka eivät kuitenkaan vielä astele kokoonpanoon huomisessa matsissa. Molemmat ottelut avasivat kauden vakuuttavasti Karhujen talsiessa Ilveksen yli ja Welhojen voittaessa Blackbirdsin kotonaan.

Aikainen lintu...
Ottelussa erikoista on sen alkamisaika. Normaalisti pelit on totuttu pelaamaan iltapäivästä tai illasta, mutta huomenna peli starttaa jo klo 14. Huhujen mukaan porilaisrykelmä on saapunut jo tämän päivän aikana Kuopioon, joten bussijalkoja tuskin nähdään ensimmäisessä erässä vierasjoukkueelta. Myös Welhojen valmistautuminen sujunut hyvin, eikä poissaoloja juurikaan ole.

Seuraa heitä
Vierasjoukkueesta kannattaa seurata ainakin Saku Lahtista, kyseessä nopea ja taitava pelimies, joka nakutteli sarja-avauksessa mukavat 3+1 tehot.

Kotijoukkueesta kannattaa seurata avaukseen paluun tekevää Riku Tuonosta. Ensimmäisen pelin Riku missasi flunssailun vuoksi, mutta nyt mies jo iskussa! Myös ensimmäisessä pelissä alakertaa dominoinut ja veikkausraadin suosikki Jonni Koskinen on seuraamisen arvoinen pelimies!

Tervetuloa!

4 kommenttia:

  1. Raadin pisteet oisivat ehdottomasti kuulunut #49 Iiro Lankiselle -A-.... Sääli että pisteitä jaetaan muillakin kriteereillä, kuin kuka on kentän paras. Toivottavasti siellä on huomenna asiantuntioita eikä parhaita kavereita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Mielestäni myös Iiro Lankinen ollut todella vahvalla pelipäällä! :) Toivotaan että vire säilyy, kuitenkin mukavampi jaella palkintoja kotijoukkueelle kuin vieraille! :)

    VastaaPoista
  3. Myös Iiro Lankinen oli sarja-avauksessa hyvä. Mielestäni kuitenkin sarja-avauksen ja harjoituspelien perusteella Jonni Koskinen on Welhojen paras pakki ikinä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentista, kyllä Jonni oli kyllä tänäänkin elementissään! :)

    VastaaPoista