Divarin ennakko 1/3: Haastajat

Kommentoi
Divari alkaa ensi viikonloppuna ja on aika hieman ennakoida ja arvioida vastustajia. Ensimmäisenä vuorossa on haastajat, joilla riittää haastetta oman sarjapaikan säilyttämisessä. Kuten aiemminkin, kirjoitus on oma näkemykseni asiasta, joka perustuu kuulopuheisiin ja internetistä kaivettuun tietoon. Joukkueeni SB Welhot jätin pois, sillä arvioin vain vastustajia, joita kohtaamme.

HAASTAJAT
SBS Wirmo
Varsin hiljainen joukkue siirtojen suhteen. Ei kovin suuria kaloja tarttunut verkkoihin siirtomarkkinoilla, mutta Tomi Aaltosta huhutaan siirtyvän Wirmoon Forssa Suuppareista? Nousijajoukkue, jolla tuntuu olevan oikeanlainen tekemisen meininki. Reenipelikaudella varsin odotettuja tuloksia, mm. tappio Salballe lukemin 9-5 ja voitto FBC Turusta lukemin 4-2.

LASB
Lasb onnistui siirtomarkkinoilla nousijajoukkueeksi erinomaisen hyvin! Liigakokemusta joukkueeseen tuo Heikki Hätönen (Classic), Miiro Maunula (Steelers) ja Jere Liljenbäck (Loviisa). Muutoin runko varsin hyvin kasassa. Nappulat eivät taida kuitenkaan vielä olla aivan kohdillaan, sillä mm. Karhu Cup-harjoitusturnauksessa kotiintuomisina ei ollut kuin yksi voitto SBS Wirmosta ja tappiot Karhuille ja O2:lle.

FBC Turku
Varsin hiljaista ollut Turussa pelaajamarkkinoiden suhteen. Uusia pelimiehiä hankittu aladivareista ja muutama lähtenyt joukkueesta TPS:n rinkiin. Kovin menetys kuitenkin varmaankin Anssi Ala-Nissilän vaihtaminen maisemaa opiskelujen vuoksi. Reenipelikaudella mm. tiukka tappio Karhuille ja tasuri Salban kanssa. Ehkä vielä opettelua?

PSS
Pss tyhjenee ja pahasti. Päävalmentaja Jukka Ruotsalaisen lähdettyä joukkueesta jää vain varjo entisestään. Nimimiehistä pahimpia menetyksiä mielestäni Hornin veljesten, Joonas Föhrin, Petri Mäen ja Jori Nyrhivaaran vaihtaminen maisemaa. Tulopuolella on lähinnä latvialaisia pelimiehiä, sekä yksi Viron menestyneimmistä salibandypelaajista Rein Kivi. Reenipeleissä on kaatunut alasarjajoukkueita, mutta mm. ÅIF vei pidemmän korren kuun alussa pidetyssä harjoitusturnauksessa.


Ennakot jatkuvat seuraavaksi keskikastin analysoinnilla... Pysy kuulolla!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti