Divarin ennakko 3/3: Kärkikahinat

Kommentoi
Ensi kaudella Divari on mielestäni äärimmäisen tasainen ja siksi kärkikahinoihin olen arvioinut viisi vastustajaamme. Kuten aiemminkin, kirjoitus on oma näkemykseni asiasta, joka perustuu kuulopuheisiin ja internetistä kaivettuun tietoon. Viimeinen osa Divarin ennakosta, olkaa hyvät!

KÄRKIKAHINAT

Blue Fox
Ehdottomasti mielestäni yksi Divarin kovimmista jengeistä ensikaudella. Uusikaarlepyyn salibandyhuuma oli parasta mitä Divarista viime kaudella sai, ja se tulee viemään Blue Foxin pitkälle tulevallakin kaudella. Blue Foxille ei ole tullut pahoja menetyksiä pelaajarintamalla, mutta hyväksi hankinnaksi voisi nostaa Tero Saariston SB Vaasasta. Reenipelikauden helmenä Blue Fox pelasi tasapelin 6-6 suomenmestareita SPV:tä vastaan.

SB Vaasa
Siirtomarkkinoilla tapahtui paljon. Pari kaveria vaihtoi Blue Foxin riveihin, mutta tulopuolelle saatiin mm. Markus Lehtivuori Classicista ja Juuso Pietilä TPS:stä. Vahvan reenipelijakson ansiosta uskon joukkueen olevan valmis kauteen. Viime kaudella Vaasa oli meille erittäin vaikea vastustaja varsinkin Vaasassa!

Blackbirds
Alkukesästä hereillä siirtomarkkinoilla ja uutisoi hyvissä ajoin joukkueen olevan paketissa. Sen jälkeen hieman hiljaisempaa, mutta sellainen nippu heillä kasassa, että kärkisijoista taistellaan. Avainpelaajista Mikko Piippo, Jyri Laine ja Petri Pyysing ovat joukkueen kantavia voimia hyökkäyspäässä. Mikäli saavat oman pään tilkittyä, niin uskon joukkueen yltävän parhaimmillaan kärkisijoille.

Karhut
Meille aina paha Pori! Viime kaudella, vaikka sijoitus oli varsin alhainen, niin joukkue pelasi mielestäni todella kovan luokan peliä. Tulevalle kaudelle joukkue ei ole kokenut pahoja menetyksiä, mutta tulopuolella on iso nippu mielenkiintoisia nimiä mm. Tatu Ruohonen(Loviisan Tor), Ville Heino(Gävle IK) ja Mikael Boelius (Grünenmatt, Sveitsi). Viime vuonna loukkaantumiset haittasivat Karhujen kautta, eikä tänäkään kautena päästä aivan terveenä aloittamaan kautta. Welhojen painajainen Petteri Hulkko mursi jokunen viikko sitten kylkiluunsa ja lie alkukierroksilta poissa?

Steelers
Aina kova. Ihan sama millainen nippu paperilla, mutta tuntuu olevan aina yhtä kova joukkue. Viime kaudella joukkueella oli todella kova nippu todella kovalla panostuksella, mutta vakuuttavan reenipelikauden jälkeen homma alkoi hieman takkuamaan. Joukkueeseen on tullut varsin paljon uusia naamoja, mutta joukkue jäi hieman miinuksella kesän markkinoilla, kun Sami Saarinen ja Timo Johansson vaihtoivat maisemaa. Kuitenkin "aina kova Steelers" on aina kova, mikä voidaan todeta heidän viimeisimmästä reenipelistä, jossa kaatui liigajoukkue Koovee lukemin 1-4.

Nyt on spekuloinnit spekuloitu ja pian on aika aloittaa pelaaminen. Fiilis alkaa pikkuhiljaa nousta Divariavauksen lähestyessä. Kolme yötä...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti