Lepopäivä

4 kommenttia

Nämä ovat olleet harvassa.

Tänään lepopäivä harjoituksista. Viimeksi tuli pidettyä lepopäivä reilu 3 viikkoa sitten, eli eiköhän se ollut jo ihan ansaittu ja paikallaan. Tietenkin tässä ottelurumbassa on ollut kevyitä päiviä, mutta niiden ohjemana on ollut yleensä palauttava/huoltava harjoitus.

Tänään ei siis harjoiteltu. Tänään siivottiin, tehtiin Welhoille mainosmatskua ja talkoiltiin. Joka nurkasta tätä salibandykamaa kyllä löytyy, kuten kuvasta näkyy.

Huomenna reenin makuun taas. Aamupäivästä voisi tehdä kevyen reenin, että kroppa herää ja illalla on hereillä lajiharjoituksessa. Viikonlopun tuplapeleihin valmistautuminen voi siis alkaa!

4 kommenttia:

  1. Oletko ollut noihin Puman kenkiin tyytyväinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentistasi. Olen ollut tosi tyytyväinen! Kengät on virtaviivaiset, pitävät ja kevyet. Vaikka vaimennuksia kengissä ei ole niin paljon kuin aiemmissa kengissäni, niin en ole huomannut siitä mitään haittaa. Tietysti jalat kovilla kun betonilla pelataan kokoajan, mutta täytyy muistaa huoltaakin jalkoja.

      Poista
  2. mikä on tuo Sini-punainen fatpipe joka on vaikka kuinka monella edustuksen pelaajalla mm. Iiro Lankisella. Kyseistä mailaa ei tahdo löytää edes fatpipen sivustoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kyseessä Fat Pipe Fat27 varsi. Varsi on hieman ohuempi mitä monet muut Fat Pipe varret, siksi myös meidän pelaajat tykkäävät kovasti varresta! :)

      Poista