Juoksureeniä

6 kommenttia

Juoksutreeni meinaa jäädä tosi vähälle kauden aikana. On paljon lajitreenejä ja ylläpitävää punttia, mitta juoksuvetoja varsin vähän.

Siksipä lähdin 8:30 kohti Kuopio-Hallia haastamaan taas itseäni. Tyttökaverin innoittamana päätin juosta 2000m vetoja ja puhti riitti tänään kolmeen vetoon. Palautukset pidin reiluina 3-6min Ajat olivat 8:05, 8:00 ja 8:30. Viimeisessä alkoi jo mieli väsymään. Täysin tyytyväinen ei voi kuntoon olla, mutta siihen olen tyytyväinen, että tulokset eivät ole juurikaan huonontuneetkaan verrattuna niihin mitä juostiin kesällä.

Treenin jälkeen kuitenkin oli hyvä fiilis. Tällaista juoksua ei lajitreeneissä saa. Matkat mitä juostaan on paljon lyhempiä ja hengähdystaukoja on melkein kokoajan. Myös juoksuasento on täysin eri. Lajitreeneissä mennään matalana, eikä lennokkaita askelia juurikaan tule. Myös tämän vuoksi lennokas askel on vähän hukassa.

Fiilis siis hyvä ja reenin jälkeen rahkaa, banaania ja jogurttia naamariin. Kroppa vaan värisee hyvän olon tunnetta kun hieman koetteli itseään. Pian kohti koulua painamaan kouluhommia!

6 kommenttia:

  1. Paljonkos ollilla menee coopperi, onko tullu juostua?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Viimeisestä cooperin testistä onkin aikaa useampi vuosi. Lukioaikana juoksin 2950m ja en ole varma juoksinko sen jälkeen kerran hieman paremmin, mutta en sano varmaksi kun en nyt täysin muista! :D täytyy tarkistaa tämä asia!

    Uskon kuitenkin, että tänä päivänä pitäisi olla paremmassa kunnossa! :)

    VastaaPoista
  3. noo kyl noil 2000m ajoilla menee reippaasti päälle 3000m! Mutta eipä sitä kestävyyttä pysty iha äärimmillee virittelemään salibandyssa, ku muiden ominaisuuksien kehittäminen heikentyy. Kestävyys paranee vain isommilla harjoittelumäärillä. Kyl tuolla kunnolla silti olet varmasti joukkueen paraskuntosimpia pelaajia!

    VastaaPoista
  4. Kiitti kommenistasi! En tosiaan löytänyt myöhempiä tuloksia. Muistelin kyllä, että olisin yhden cooperin juossut tuon 2950 jälkeen. Joo itse olen huomannut, että kun tossu liikkuu paremmin niin pelaaminen helpompaa! :) Tämän vuoksi sitä koittaa juoksutreeniäkin pitää mukana!

    VastaaPoista
  5. Joillaki menee hyvin salibandys. Ite 3kk vamman takia pois eli koko kauden niin hukassa koko urheilu... :(

    VastaaPoista
  6. Hei kiitos kommentistasi! Voi harmi, loukkaantumiset ottaa koville! Itse pyrin loukkaantuneena etsimään syitä miksi näin on käynyt ja miten pystyisi ehkäisemään ja tekemään asiat paremmin tulevaisuudessa. Kuitenkin takapakit uralla myös kasvattaa ja auttaa näkemään mitä asioita täytyy tehdä toisin!

    Myös toisinaan haen virtaa ajatuksesta, että joka päivä täytyisi pyrkiä tekemään ajatukset mahdollisimman hyvin tilanteeseen nähden. Vaikka olisi loukkaantunut, niin pohtii sit kuinka voisi silti viedä itseä eteenpäin joko henkisesti tai fyysisestä. Joskus tekee mielelle hyvää ottaa hieman hieman rennommin ruokien suhteen, joka voi viedä henkisesti eteenpäin vaikkei fyysisesti veisikään.

    Kuitenkin päälle tekee välillä hyvää saada huilia reikäpallosta, vaikka uskon, että palo on kova!!

    Tsemppiä ja paranemista sinne kovasti! :)

    VastaaPoista