Ennakot: ÅIF & LASB

4 kommenttia

Viimeistä tuplapeliviikonloppua putkeen viedään. Kuopio-Hallissa tarjolla taas viihdettä koko rahan edestä. Tässä ennakointia viikonlopun peleistä:

ÅIF
Sipoon salibandy-ylpeys ÅIF on aloittanut kauden varsin pirteästi. Plakkarissa 2 voittoa, 1 tappio ja 1 tasapeli. Blackbirds onnistui kukistamaan ÅIF:n, ja Steelerssin kanssa tuli tasapeli. Joukkue koki muutaman kovan menetyksen tälle kaudelle, jonka vuoksi mielestäni heidän peli lähtenyt varsin hyvin liikkeelle.

Åif:n pelityyli on aiemmin perustunut matalaan karvaukseen ja kovaan pallonhallintaan. Taitavasta joukkueesta löytyy käsiä nättiin peliin, mutta joukkue on myös varsin vahva kaksinkamppailussa, sillä kokeneita ratsuja löytyy yllin kyllin.

ÅIF:stä kannattaa seurata Atte Huovista, joka on aloittanut kauden tehokkaasti. Neljään otteluun pelimies on iskenyt kunnioitettavat 8+3 tehot. Myös salibandykenttien yksi puhutuimmista persoonista Tuomas Savukoski täytyy mainita. Viime kohtaamisessa "Safu" meinasi päästä ihon alle, saa nähdä kuinka nyt käy?

LASB
Sarjanuosija LASB onkin aivan uusi tuttavuus. Kolmen pelatun ottelun jälkeen LASBilla on plakkarissa 1 voitto, 1 tasapeli ja 1 tappio. LASB onnistui voittamaan paikallisvastustajan Steelerssin, mutta taipui Åif:lle. Tasapeli taas tuli toista nousijajoukkuetta FBC Turkua vastaan.,

LASBin mielenkiintoisin pelimies on ehdottomasti useamman vuoden liigaa tahkonnut Heikki Hätönen, joka on tällä hetkellä joukkueen paras pistemies tehoin 2+6.

SB Welhot
Welhojen alkukausi lähtenyt käyntiin hieman yskähdellen. Rankan otteluohjelman vuoksi Welhoilla pelattuja otteluja jo 6, joista 3 voittoa, 2 tappiota ja 1 tasuri. Welhojen peli on tökkinyt, joten ylimielisyyteen ei ole varaa.

Tuplaviikonloput ovat olleet Welhoille todella ongelmallisia. En muista varmaksi, mutta muistelisin, että tuplavoittoa ei tuplaviikonlopuista ole tainnut koskaan tulla? Niinpä viikonlopun tavoitetta ei ole vaikea arvata.

Welhoista kannattaa seurata Stadi-Savo-sanakirjaa ahkerasti käyttävää Niko Mäkistä. Kammottavan laukauksen omaava pelimies on lämmennyt lämpenemistään, vaikka ilmat kylmenevätkin. Myös seurattavien listaan kannattaa merkitä Aku Taira, joka nakutellut jo mukavat 6+4 tehot. Taitava ja arvaamaton Taira alkaa myös lämpenemään!

Kuopio-Hallissa nähdään!

4 kommenttia:

  1. Firskarssin tilastoniilo18. lokakuuta 2013 klo 13.53

    Viimekaudelta taisi yksi vieras- tuplareissu napsahtaa voittoisasti. Pori- Forssa akseli...?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, kyllä vain. Niin taisi tulla tuplavoitot vieraissa! :) nyt olisi aika ottaa tuplavoitot kotona! :)

    VastaaPoista
  3. Loistava tää sun blogi! Millaisia treenejä suosittelisit yleisesti "käsien pehmentämiseen" ja pallovarmuuden parantamiseen? Mahdollisimman paljon mailan ja pallon kanssa aikaa ja sitä kautta vaan?

    VastaaPoista
  4. Hei, kiitos kommentistasi!

    Saman asian kanssa itsekin paininut: pehmeiden käsien & taidon. Perusajatus tietysti mielestäni juuri se, että on mahdollisimman paljon mailan ja pallon kanssa. Toisaalta apuja voi löytyä myös varusteista. Monet pehmeäkätiset pelimiehet suosii pehmeää lapaa ja vartta. Tämä antaa hieman anteeksi kovia käsiä mielestäni.

    Toinen mikä on hyvä muistaa on se, että ei treenaa käsiä pelkästään paikallaan, vaan pyrkii liikkumaan ja pitämään nopean temmon jaloissakin. Muun muassa pikkupelit ovat oiva paikka testailla harhautuksia ja pehmeitä käsiä. Ei väliä onko pelit ulkona vai sisällä!

    Pallovarmuuteen voisin vielä sanoa päänsisäisen asian, eli halu voittaa. Kannattaa kilpailla mahdollisimman paljon, niin joutuu tekemään pienen paineen alla asioita. Ei väliä onko kilpailu sitten laukaisukisoja, pikkupelejä vai mitä, niin joutuu paineiden tekemään ratkaisuja. Tämä auttaa kehittymään voittajaksi!

    Hyvät kysymykset, ja mukava vastata tälläisiin kysymyksiin omilla näkemyksillä! Tsemppiä!

    VastaaPoista