Ennakko: SBS Wirmo & FBC Turku

Kommentoi

Tuplaviikonloppu tulossa Welhoille. Nyt pelejä riittää kuopiolaisyleisölle, kun Welhot pelaavat kolme tuplaviikonloppua peräkkäin lähtien ensiviikonlopusta. Tässä hieman ennakointia, mitä viikonloppuna luvassa:

SBS Wirmo
Nousijajoukkue SBS Wirmo on pirteä tekemisen meininkiä täynnä oleva porukka. Alkukausi Wirmon osalta lähtenyt yllättävän hyvin, sillä he saivat yllätyspisteet Steelerssiltä ja kaatuivat Blackbirdsille vasta jatkoajalla. Salba vei pidemmän korren Wirmosta lukemin 7-2.

Muutoin joukkue todella tuntematon itselle. Alkukauden tilastojen perusteella kovassa iskussa olisi Juho Lehtonen ja Antti Vuorinen.

FBC Turku
Toinen joukkue, joka itselle varsin tuntematon. Wirmon tavoin nousijajoukkue, joka ulospäin näyttänyt pirteää tekemistä. Alkukausi ei aivan huonosti lähtenyt heiltäkään, kun taipuivat Steelerssille vasta jatkoajalla.

Turusta kannattaa seurata Aku Kuikkaa ja Juho Simoliniä, joilla ainakin pisteitä kertynyt ensimmäisen pelin perusteella. Myös Sami Tuominen napsinu K-Rautapörssissä arvostusta.

SB Welhot
Valmistautuminen viikonloppuun sujunut varsin hyvin. Duunia tehty kovasti ja monta iltaa hallilla vietetty. Welhoilla viime kaudella haasteita tuotti tuplaviikonloput, jolloin toisessa pelissä ei oikeanlaista taisteluilmettä tahtonut millään löytyvän. Joko kesällä juostu tarpeeksi, että sunnuntainakin tossu liikkuu?

Welhoilta kannattaa seurata flunssa-aaltojen jälkeen kokoonpanoon palaavaa Johannes Laakkosta. Myös pakkipari Tuononen-Koskinen ollut hyvällä ja ennenkaikkea tehokkaalla pelipäällä.

Viime viikonlopun ottelu oli hieman pettymys katsojamäärässä, toivottavasti yleisö löytää tiensä Kuopio-Hallille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti