Ennakot: PSS & Salba

Kommentoi

Welhojen fyysinen kotiotteluputki sen kuin jatkuu. Tulevana viikonloppuna Welhot jatkavat otteitaan tuplaviikonlopun kanssa Kuopio-Hallilla PSS:ää ja Salbaa vastaan. Tässä ennakointia viikonlopun otteluista:

PSS
Porvoossa tapahtui suuria muutoksia viime kaudesta. Joukkue hajosi lähes kokonaan päävalmentajan Jukka Ruotsalaisen lähdettyä Porvoosta. Esitykset ovatkin olleet heikot, ja joukkue ei ole onnistunut saalistamaan vielä yhtään voittoa kolmesta pelatusta ottelusta. Toisaalta tästä on turha vetää isoja johtopäätöksiä, sillä PSS:n kohtaamat joukkueet ovat kaikki sarjan kärkipäähän veikkailtuja joukkueita: Salba, SB Vaasa ja Blue Fox.

PSS:n joukkueesta kannattaa seurata Kevin Nylundia, joka on tilastojen mukaan aloittanut kauden vakuuttavasti. Myös Oliver Järvinen ja Rein Kivi on seuraamisen arvoisia. Järvinen on nuori, pehmeät kädet omaava taituri, kun Rein Kivi on yksi Viron menestyneimpiä salibandyn pelaajia, jolla liigakokemusta Erästä ja SSV:stä.

SalBa
Salba on veikattu yhdestä sarjan kärkiporukoista. Raumassa on pelimiehiä saatu kuntoon viime vuosta, ja heillä on todella konkarimainen ja kova nippu kasassa. Yksinkertainen ja tehokas pelitapa höystettynä kivenkovalla puolustuksella on Salban ase. Ottelut ovatkin lähteneet todella hyvin käyntiin, sillä Salba on toistaiseksi sarjan ainoa joukkue, joka ei ole vielä ottanut tappiota tililleen. Salba on voittanut alkukaudella kaksi ottelua, PSS:n sekä Wirmon.

Salbasta kannattaa seurata Jani Lehtoniemeä, joka paukutellut kahteen peliin reilun 2p/peli keskiarvolla.

SB Welhot
Viime viikonloppuna Welhot ottivat ensimmäiset tappion sarakkeeseensa, joka on tuonut positiivista kiukkua tekemiseen. Tappio herätteli joukkuetta taas keskittymään olennaiseen: pelien voittamiseen. Onneksi uudet pelit ja mahdollisuudet tähän tulevat nopeasti jo huomenna. Hieman ketjukoostumuksia pyöritelty uuteen uskoon pienten poissaolojen vuoksi, mikä voi tuoda uutta puhtia hommaan.

Welhoilta kannattaa seurata Matti Turusta, joka pääsee pelaamaan lauantaina viime kauden seuraansa vastaan. Turunen on vanha tuttavuus itselleni jo junioriajoista, jolloin pelasimme SB Savon junioreissa samassa joukkueessa. Matti on kahteensuuntaan hyvin pelaava sentteri varustettuna raudanlujalla fysiikalla. Matin lisäksi kannattaa seurata myös toista nilsiäläislähtöistä pelimiestä Juha Airaksista. "Airi" sai maalitilin auki viime viikonloppuna, joten saa nähdä aletaanko näkemään samanlaista pistetehtailua, mitä viime kaudella SB Welhot Nilsiän paidassa nähtiin.

Viikonloppuna myös Kuopio-Hallissa lentopalloa tarjolla. Katso täältä lisää!

Tule paikalle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti