Tyhjä olo

3 kommenttia
Toissa viikonlopun tiukan inkkaritappion ja viime viikonlopun konttauksen jälkeen on olo ollut todella tyhjä. Päin naamaa on tullut fakta, että ellei Jumalan ihmettä tapahtu, niin meillä loppuu kausi reilun viikon päästä 3.3.

Hyvän kevään aikana alkoi uskoa ja nähdä, että oikeasti meillä on hyvät mahdollisuudet päästä keväällä pelaamaan vielä tosipelejä. "Pudotuspelien hengessä" pelattujen viimeisten otteluiden myötä kyllä unelma särkyi nopeasti. 

Tyhjään fiilikseen on myös vaikuttanut varmasti opiskelut. Parin viikon ajan kouluakin ollut satunnaisesti ja rytmi tätä myöten puuttunut arjesta. Henkisen väsymyksen lisäksi on ollut myös fyysistä väsymystä, kun ollaan menty kovasti reeneissä ja pelattu paljon. Joukkueen sisälläkin on näkynyt tietty tyhjyys, sillä tietenkin mieltä vakavaksi ja pettyneeksi vetää viimeaikaiset otteet.

Tästä kuitenkin voi varsin paineettomasti lähteä loppukauden peleihin ja löytää into näyttää mistä tämä mies on kotoisin. Myös on kova halu saada tästä kaudesta irti kaikki mahdollinen ja pystyä kehittymään vielä viimeisetkin viikot. Sekä tietysti tarjota kotiyleisölle vielä kerran hienon ottelun reilun viikon päästä.

Unohdetaan tyhjyydet ja nautitaan vielä kaudesta se mitä tässä jäljellä. Halu voittaa motivoi aina!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti se tyhjyys nyt vielä väistyisi ja viimeiset pelit kulkisi paremmin. Otteluita seuranneena on kyllä ollut harmilliset kaksi peliä. Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi,

    toivotaan kovasti näin! Muutama kamppailu vielä kautta jäljellä ja tietty täysiä ois tarkotus taistella! (:

    VastaaPoista
  3. Urheilu näytti taas synkät puolet :/ Kaveri ja hänen joukkue hävisi sm-paikan syksyllä maalilla.
    Oma joukkue ei pääsekkään play-offeihin kun hävisimme huonommalle. :(
    Tämä on tälläistä. Pitää nostaa pää ylös ja uutta tähtäimeen, pelataan tää kausi vielä ja keväällä/kesällä reenataan kovaa niin koitetaan uudestaan.

    Tsemppiä vielä, vaikka onkin raskasta! :)

    VastaaPoista