Tätä urheilijat inhoaa

Kommentoi

Sairastelu - urheilijoiden piina. Eilisen Merikoski-ottelun jälkeen olo huononi jälleen ja vatsassa alkoi kiertämään. Vaikka aamutreeneissä sunnuntaina olo oli oikein hyvä, niin pelin jälkeen pakki tuntui menevän taas aivan sekaisin. Monilta kuullut, että vastaavaa tautia ollut liikkeessä ja ilmeisesti itsekin tullut karvattua kyseinen tauti.

Tänään siis kyseessä ihan kotipäivä ja koitetaan saada ruokaa maistumaan. Nestettäkin koittanut juoda, sillä kroppa tuntuu kuivuvan todella nopeasti. Kuumetta ei ole nostanut, mutta harvoin itselläni kuume nousee flunssassakaan. Pikemminkin hieman normaalia matalampi kropan lämpötila.

Fyysisten oireiden lisäksi itseäni kovasti syövät myös henkiset oireet. Omalta osaltani en ollut tyytyväinen viikko sitten käytyyn vieraspeliviikonloppuun ja panostin viime viikon harjoitteluun entistä särmemmin. Tämän vuoksi ikävää, että nyt viikonlopun pelejä sotkivat ongelmat vatsan kanssa.

Toivottavasti kuitenkin saadaan mies pian kuntoon, sillä ensi viikonloppuna täytyisi taas mennä lujaa. Sarjan kovin vastustaja Indians isännöi meitä sunnuntaina ja tällöin meidän tulisi näyttää, että olemme kasvaneet alkukaudesta! Nälkää riittää kirjaimellisesti, kunhan vain saa ruokaa alas.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti