Ennakko: Blackbirds - SB Welhot

Kommentoi
Ensiviikonloppuna Welhot matkaa toiseksi viimeiselle vierasreissulle, kun Blackbirds Keravalta isännöi Welhoja. Tässä hieman ennakkoa sunnuntai-illan kamppailuun:

Keskikastin joukkueet vastakkain
SB Welhot löytyvät sarjataulukosta ylemmästä keskikastista, kun taas Blackbirds alemmasta. Welhot ovat saalistaneet 28 pistettä, kun taas keravalaisilla on tilillään 22 pistettä. Aliarvioimaan vastustajaa ei kannata lähteä, sillä jotain Blackbirdsin iskukyvystä kertoo se, että voittivat Blue Foxin jatkoajalla kotonaan.

Ratkeaako sunnuntaina peli ennen jatkoaikaa?
Viimeksi joukkueet kohtasivat syksyllä Kuopiohallissa, ja päätyivät tasatulokseen 4-4. Welhot olivat pelissä johdossa jo 4-3 ennen viimeistä erää, mutta kuopiolaisten harmiksi Blackbirds pääsi niittaamaan pelin tasoihin alivoimaosumalla.

Seuraa heitä
Blackbirdsin kovimmat pelimiehet ovat Mikko Piippo ja Petri Pyysing. Piippo on enemmän syöttäkone, kun taas Pyysing on enemmän snaipperimiehiä, mikäli pistepörssiin on uskominen. Heitä komppaa hyvin todella snaippermaisilla tehoilla (40+9) pelannut Jyri Laine.

Welhoista kannattaa seurata loukkaantumisten vuoksi suurempaan rooliin hyppääviä Aleksanteri Kauppilaa ja Ville Santasta. Kauppila on vikkelä puolustaja, jolla löytyy käsiä pallolliseen peliin. Santanen taas on tämän kauden vahvistus Porista, joka johtaa alakertaa fyysisyydellään.

Sunnuntaina 24.02.2013 KLO 17:00 Kerava Areena Blackbirds - SB Welhot

0 kommenttia:

Lähetä kommentti