Ennakko: Indians - SB Welhot

Kommentoi
Jälleen on aika ennakoida. Pian on aika pelata. Welhojen kevätkausi jatkuu huomenna sunnuntaina erittäin mielenkiintoisella kamppailulla, kun kuopiolaiset matkaavat Espooseen Westend Indianssin vieraaksi. Tässä ennakointia sunnuntaipäivän kamppailuun.

-Tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla majaileva Indians on hävinnyt tällä kaudella vain kolmesti ja pelannut kerran tasan. PSS, Steelers ja Karhut ovat pystyneet kaatamaan Inkkarit, ja BlueFox päässyt tasuriin. Welhot ovat joutuneet nöyrtymään vastustajan edessä kuudesti, ja pari ottelua päättynyt tasan.

-Welhojen kevätkausi on ollut pelkkiä voittoja, kun taas Inkkarit hävisivät viimeksi tammikuun alussa Karhuille.

-Ottelun alkamisaika on jo 14.00, mikä tietää aikaista herätystä kuopiolaisille. Tästä etua Inkkareille?

-Molemmat joukkueet varsin liikkuvia joukkueita, tämä tulee tietämään varsin vauhdikasta peliä. Luulen ettei sunnuntaina peruutella.

-Welhot pelasivat viime viikonloppuna viimeksi, kun taas Indianssilla oli perjantaina ottelu Fosua vastaan.

-Welhojen nälkä on suuri. Vaikka voittoja on tullut, eivät peliesitykset kentällä ole näyttäneet niin hyviltä, mitä sarjataulukko antaa osoittaa. Mikäli jännäripelejä saa aikaan Merikoskea vastaan, täytyy takki aika kiinni lähteä sarjakärkeä vastaan. Myös viimeisin kohtaaminen Indianssia vastaan oli Welhoilta kehno esitys, niinpä nälkää riittää lähteä jälleen taistelemaan!

Seuraa heitä:
-Indianssilta kannattaa seurata Valtteri Kainulaista, joka löytyy pistepörssistä sijalta 5. Näppärä ja taitava pelimies. Myös seuraamisen arvoinen pelimies on alakertaa dominoiva Joel Ekroos silkinpehmeine käsineen.

-Welhojen Heikki Koivistoa voidaan sanoa jopa tulikuumaksi. Erittäin pirteästi ja ennen kaikkea tehokkaasti esiintyneen pelimiehen kaikki panos ei mennyt yo-kirjoituksiin, vaan on jäänyt jotain kentällekin. Myös seuraamisen arvoinen on Welhojen kolmas ketju. Jussi Hiltusen, Johannes Laakkosen ja Kasperi Pöyhösen hyökkäyskolmikko on esiintynyt varsin pirteästi harjoituksissa.

Sunnuntaina 10.02.2013 KLO 14:00 Otahalli, Espoo Indians - SB Welhot

0 kommenttia:

Lähetä kommentti