Syysloman kuulumiset

Kommentoi
Syysloma on pyörähtänyt käyntiin mukavissa, mutta toisaalta ikävissä merkeissä. Koulusta pieni tauko on tehnyt todellakin hyvää, kun kiire ja hommat vähentyneet. Kuitenkin töitä ja pieniä projekteja koulun ja SB Welhojen ympärillä olisi yllin kyllin, kunhan vain olisi aikaa hieman enemmän.

Pelikenttien asiat voisivat olla paremmassakin kunnossa. Tätä viikkoa hieman varjostaneet puuttuneet pelikaverit, sekä pitkäaikainen puujalka. Omilla kenttäkavereilla on ollut pieniä loukkaantumisia, sekä harmillisia koulu- & työhommia, jotka hankaloittaneet ketjuna harjoittelua. Oma puujalkani on peräisin parin viikon takaisesta puujalasta, joka tuli Steelers-ottelussa. Alussa en malttanut jalkaa lepuuttaa kunnolla, minkä vuoksi kipeys on jatkunut tänne asti. Täytyisi malttaa huilata enemmän ja fiksummin.

Kuitenkin fiilis kokonaisuudessaan hyvä pikkujuttuja lukuunottamatta. Viikonloppuna pääsee taas kotiyleisön eteen näyttämään mistä meidät on tehty ja mitä varten teemme hommia hurjana. Toivotaan, että pystymme tarjoamaan yleisölle viihdyttävää salibandya ja ennenkaikkea onnistumisia ja voittoja!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti