Mietteitä Divarin alkukaudesta

Kommentoi
Ykkösdivaria aletaan olla tahkottu noin yksi neljäsosa ja Welhot pitävät kaksi seuraavaa viikonloppua vapaata peleistä. Tässä vaiheessa on hyvä vähän katsoa taakse päin, miten on alkukausi lähtenyt käyntiin Welhojen osalta, sekä Divari yleisestikin.

Divarin kärjessä pienoisia yllätyksiä
Sarjan ehdottomat ennakkosuosikit M-team sekä Steelers ovat näyttäneet haavoittuvaisuutensa. Kumpaakin kaavailtu nousijasuosikeiksi, mutta sarjataulukosta molemmat joukkueet löytyvät keskikastista, sekä otteet eivät ole olleet niin suvereenit, mitä harjoituspelikausi antoi odottaa.

Yllätystä myös tarjoaa PSS, jolta odotettiin nihkeää kautta ja sijaa alemmassa keskikastissa, joka roikkuukin aivan kärjen pinnassa. Myös nuorten pelaajien nouseman Divarin kärkeen yllättää positiivisesti. Rasmus Horn PSS:stä ja Valtteri Kainulainen Indianssista pelaavat todella kovalla tasolla. Löytyy pistepörssin kärjestä konkareitakin kuten Wilhem Wainio Åif:stä sekä Petri Mäkeläinen.

Welhojen alkukausi hieman nihkeä
Joukkueemme alkukausi on ollut omiimme odotuksiimme hieman nihkeähkö. Tiukkoja vääntöjä saimme kärkijoukkueita vastaan, mutta tärkeät pelit ovat kääntyneet tasureihin tai maalin tappioihin. Jokaista joukkuetta vastaan olemme pystyneet haastamaan, lukuunottamatta viimeistä Indians-ottelua, joissa vierailija oli todellakin lukujen verran parempi, 5-11. 

Kuten monella muullakin joukkueella, meidänkin ongelmamme on ollut epätasaisuus. Otteluissa on hyviä jaksoja, jolloin pallo liikahtaa näyttävästi, mutta välillä peli on kamalaa sähellystä. Pakkasta, eli miinusta +/- -tilastoihin on kärkimiehille tullut aivan liikaa. Nyt on kuitenkin pelit saatu käyntiin ja nähty, että työnteon on oltava kovaa luokkaa, mikäli kärkisijoista aiotaan taistella. Työn kautta eteenpäin.

Omaa peliä sotkeneet loukkaantumiset
Omaa tekemistä syksyllä sotkeneet pienet loukkaantumiset. Pari pientä flunssaa käyty läpi, sekä Steelers-pelissä saatu puujalka on edelleen kipeä. En ole malttanut lepuuttaa jalkaa kunnolla, mikä on tuonut tilanteen tähän. Into työntekoon on kova ja asenne kohdallaan, täytyisi vaan fiksusti käyttää tämä tauko peleistä, että olisi täydessä iskussa laatikossa seuraavan kerran. Alku peleissä napsui pisteitä ihan mukavasti, mutta voittoihin ne eivät riittäneet. Viimeisimmässä Indians pelissä huomasi, että täytyy pystyä olemaan valmiimpi fyysisempääkin puolustusta vastaan, sillä en saanut tässä pelissä mitään aikaiseksi.

Kuitenkin eteenpäin mennään ja töitä pyritään tekemään paremmin ja paremmin. Äkkiä vaan mies kuntoon ja tulosta tekemään työn kautta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti