Ennakot: SB Welhot - ÅIF & Blackbirds

2 kommenttia

SB Welhojen ottelumainos

SB Welhojen ensimmäinen tuplaviikonloppu lähestyy. Åif Sipoosta saapuu lauantaina Kuopio Hallille vieraaksi, kun taas Blackbirds sunnuntaina. Tutuille katsojille oman pienen lisän tuo uusi kentän paikka, joka on tuotu Kuopio Hallilla etusuoran eteen. Alla ennakoitu vastustajia, sekä lopuksi Welhojen tilannetta:

ÅIF
Sipoolaiset ovat aloittaneet kauden erittäin vahvasti. Kolmesta ottelusta mukaan on kertynyt kuusi pistettä ja joukkueen tehomies Wilhelm Wainio valittiin Divarin kuukauden pelaajaksi. Åif koostuu vanhoista divarikonkareista maustettuna jokusella nuoremmallakin kaverilla.

Seuraamisen arvoisia pelaajia ÅIF:sta on ehdottomasti Wilhem Wainio, joka on kolmeen pelit nakutellut arvostettavat 1+12=13 tehot. Myös Janne Holopainen on aloittanut kauden vahvasti pisteitten valossa.

Blackbirds
Blackbirdsin kausi on lähtenyt vähän ÅIF:ia vaisummin. Neljä peliä takana, joista kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Voitot ovat olleet kuitenkin sarjan kahta heikoimmaksi arvioitua joukkuetta Fosua ja Top Teamia vastaan.

Joukkueesta kannattaa ehdottomasti seurata Pyysing&Piippo kaksikkoa. Tutkapari on naputellut suurimmat tehot joukkueessa ja ovat hyökkäyspäässä joukkueen kantava voima.

SB Welhot
Welhojen voittotili on vielä avaamatta. Erittäin tiukat ja kipeät tappiot ovat takana Steelerssille ja Salballe, sekä tasuri Merikosken kanssa. Joukkue lähtee saalistamaan ensimmäistä voittoaan erittäin nälkäisenä.

Welhojen joukkueesta kannattaa ehdottomasti seurata ykkösvitjaa, joka on ollut selkeästi tehokkain pelatuissa otteluissa. Kapteeni Jarno Nikulaisen ympärille rakennetussa ketjussa löytyy tulivoimaa takalinjoilta, sekä vikkelyyttä laidoilta. Nikulainen on myös nakutellut pisteitä reilu piste per peli tahtia. Riku Tuononen on ollut myös joukkueen parhaita pistemiehiä.


SB Welhot - Åif la 13.10.2012 klo 16:00
SB Welhot - Blackbirds su 14.10.2012 klo 18:00

Tervetuloa katsomaan Kuopio Halliin!

2 kommenttia:

  1. Lycka till tuplaviikonlopulle, toivottavasti ketsuppipurkki aukeaisi avausvoiton muodossa!

    Olisiko mahdollista laittaa nykyinen treeniohjelmasi näytille, kun olet niitä julkaissut aikaisemminkin? Olisi kiinnostavaa nähdä kuinka paljon duunia tehdään yksilötasolla divarissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi!

    Tottakai olisi mahdollista. Tällä hetkellä voin myöntää, että harjoitusmäärät juuri nyt ovat henkilökohtaisesti huonot. Stressiä ja kiireitä ovat tuoneet koulu ja sekä muut reikäpallon ympärillä pyörineet projektit. Myös parin viikon ajan harjoittelua on hidastanut Trackers-ottelussa saatu puujalka, mikä on pakottanut huilaamaan. Näiden vuoksi extraharjoitukset ovat olleet minimissä. Toisaalta tämän vuoksi olen saanut hyvän startin omaan kauteen, kun levänneempänä päässyt pelaamaan.

    Parempaan kuitenkin pyrin. Kokoajan koitan hoitaa asioita paremmin, jotta puitteet löytyy harjoitella enemmän ja paremmin. Tällä hetkellä liikuntamäärät viikossa pyrin pitämään minimissään 20h:ssa, laskettuna kaiki liikunta. Sairasteluviikkoina tekee tiukkaa sen saavuttaminen. Myös harjoittelussa on paljon temppuilua mailan kanssa. Voin mielelläni avata harjoitteluani myös blogitestissä, kunhan pääsen hieman normaalimman reenin makuun(:!

    VastaaPoista