Ennakko: SalBa - SB Welhot

Kommentoi
SB Welhot matkustaa vieraalle maalle ensi viikonloppuna, kun SalBa Raumalta isännöi Welhoja lauantaina. Ottelusta mielenkiintoisen tekee se, että joukkueet ovat erittäin tuntemattomia toisilleen. Tässä hieman ennakointia ottelusta.

Keskikastin joukkueet vastakkain
Kaksi keskikastiin veikattua joukkuetta on lauantaina vastakkain. SalBa on veikattu ennakoissa ylempään keskikastiin, mistä joukkue löytyy nyt kahdella voitolla ja yhdella tappiolla. Welhoja taas veikattiin ennakoissa alempaan keskikastiin, josta joukkue myös löytyy sarjataulukosta. Welhoilla on plakkarissa tällä hetkellä tasapeli sekä tiukka tappio Steelerssille.

Pomppuparketin taika?
SalBan kotiareena on liukas parketti, mikä antaa oman suolan otteluun. Kotijoukkue varmasti hyötyy hieman kotiparketistaan, mutta on liukkaat parketit kuopiolaisillekin tuttuja. Kuopiosta kun ei pitävää parkettia löydy.

Seuraa heitä
SalBasta kannattaa seurata erityisesti Janne Hyvöstä, joka on kädellinen pelimies. Myös Antti Keskitalo  tarjoaa pitkänä miehenä haastetta kaksinkamppailuihin. Joukkueen vaaralliseksi maalinsylkijäksi on haukuttu Riku Aaltosta.

SB Welhoista kannattaa lauantaina seurata "checking linen" vasenta laituria Johannes Laakkosta, joka on ollut pirteällä pelipäällä niin otteluissa kuin harjoituksissakin. Myös ykkösketjun puolustajaa Pasi Purhosta kannattaa seurata. Viime kaudella erittäin tehokas puolustaja ja viime ottelussakin pääsi hyvin pisteiden makuun.

Ensi lauantaina 06.10.2012 klo 13:00 Rauman Kauppaoppilaitos SalBa - SB Welhot! Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti