Ennakot: SB Welhot - FoSu & Indians

Kommentoi
Ensi viikonlopun kotipelit lähestyvät. Tässä ennakointia SB Welhojen vastustajista, sekä Welhojen iskukyvystä viikonloppuna.

FoSu
Forssalaisten kausi ei ole lähteny hyvin käyntiin. Viidestä pelistä viisi tappiota ja sarjataulukon häntäpäässä heillä tämänhetkinen paikka. Kuitenkaan suureen aliarviointiin ei ole varaa Fosun kohdalla, sillä joukkue on pystynyt haastamaan todella vahvasti sarjan muita joukkueita. Blackbirdsiä vastaan häviö jatkoajalla lukemin 7-8 ja vain parin maalin tappio M-Teamille kertovat joukkueessa olevan potentiaalia.

Joukkueesta kannattaa seurata Petri Mäkeläistä, joka on joukkueen paras pistemies. Myös Valtteri Rämö on osunut tehokkaasti maalipuiden väliin. Myös entinen joukkuekaverini Koovee-ajoilta voimahyökkääjä Ville Salomäki on seuraamisen arvoinen pelimies. 

Indians
Inkkareiden kausi on lähtenyt käyntiin aika räväkästi. Sarjataulukosta kolmas sija, mutta joukkue on joutunut nöyrtymään yhden tappion ja yhden tasapelinkin verran. Uudet tuulet on ilmeisesti tehneet joukkueelle hyvää, mutta joukkue ei ole vielä pystynyt täysin tasaiseen esitykseen ja kovasti ennakoissa pyrkivät tasaisempaan esitykseen.

Inkkareista kannattaa seurata nuoria tähtiä Sami Niskasta, sekä Valtteri Kainulaista. 92- syntyneet lahjakkuudet ovat joukkueensa parhaimmat pistemiehet. Myös seuraamisen arvoisia pelimiehiä ovat taiteilijamainen Joel Ekroos, sekä ovela Jere Nivukoski.

SB Welhot
Welhojen kurssi kääntyi viime viikonloppuna kahdessa kotipelissä, kun welholauma sai käännettyä lauantain tiukan kamppailun Åif:ää vastaan voitoksi. Voittotili auki ja seuraavana päivänä tiukka tasapeli Blackbirdsiä vastaan. Nälkä kasvaa syödessä, niinpä nälkäinen ja aktiivinen nippu Welhoilla tulossa viikonloppuna. 

Kotiyleisö on pikkuhiljaa alkanut myös löytää tietään ja ääntään katsomoihin, mikä on tehnyt ottelutapahtumista jo kunnon urheilutapahtumia. 

Kotijoukkue Welhoista kannattaa viikonloppuna suunnata seuraavat katseet Tero "Josse" Korhoseen. Taitava rightin puolen hyökkääjä namutteli viikonloppuna makean ilmaveiviosuman, sekä oli muutenkin joukkueen pirteimpiä kavereita hyökkäyspäässä. Toinen seuraamisen arvoinen pelimies Welhoilta löytyy tolppien välistä. Maalivahti Petri Lesch on pitänyt Welhoja pystyssä tiukoissa paikoissa omalla panoksellaan. Sarjan parhaimpia, ellei paras maalivahti.

SB WELHOT-FOSU LA 20.10. KLO 16:00 KUOPIO HALLI
SB WELHOT-INDIANS SU 21.10. KLO 18:00 KUOPIO HALLI
TERVETULOA!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti