Kiireyksien kautta Mustarastas jahtiin

Kommentoi
Elämä on ollut todella kiireistä. Olen pyrkinyt kovasti minimoimaan pelikentän ulkopuolella olevaa toimintaa, jotta saisin enemmän paukkuja harjoitteluun, pelaamiseen ja joukkueen eteen toimimiseen. Toisaalta olen jopa vähän potenut huonoa omatuntoa, että kapteenina en ole pystynyt syvemmin olemaan joukkueen mukana.

Tietenkin harjoituksissa olen käynyt hyvällä prosentilla ja omatoimiset harjoitukset tehnyt, mutta kuitenkin focus on liian usein ollut kadoksissa pitkien työpäivien jälkeen. Myös kapteenin ja kapteeniston pitäisi mielestäni enemmän innostaa, keskustella, viritellä toimintaa ja kuulestella joukkueen tilaa. Tässä en ole onnistunut ja paukut tähän ovat olleet vähissä. Kuitenkaan ei onneksi ole vielä liian myöhäistä. Kevään pelit ratkaisevat.

Kuitenkin nyt on aika suunnata ajatuksia Blackbirds peliin ja asioihin mitä sitä ennen pystyn tekemään ja asioihin mitä siinä pelissä pystyn tekemään. Nämä vain merkkaavat seuraavaksi.

Blackbirds
Mustarastaat taistelevat viivojen tuntumassa kuten mekin. Heillä voittoja peräpään joukkueilta, sekä muun muassa tasapeli Erä Akatemiaa vastaan viime vuoden lopulta. Joukkue luottaa kovaan ykköskenttäänsä, joka kääntää peliä terävästi. Myös joukkueen tähtihyökkääjät ovat kylmänviileitä viimeistelijöitä.

Seuraa heitä:
Mikko Piippo
Isokokoinen pelimies, joka käyttää kroppaa hyväkseen. Laukoo pitkiä kantteja, tai kääntää niistä ovelasti maagiseksi syötöksi. Tänä vuonna namutellut tehot 14+19=33. Savoon kantautuneiden huhupuheiden mukaan kova Cheek-fani

SB Welhot ärsytettynä heti vuoden alusta
Welhojen uusi vuosi ei lähtenyt miellyttävästi käyntiin. Takaiskuja tuli ykkössentterin pienestä loukkaantumisesta, sekä tappiosta ÅIF:ää vastaan vieraissa. Viikko tässä ollaan haavoja paranneltu ja tarkoitus nousta peleihin entistä vahvempana.

Tällä viikolla kävimme hakemassa terävyyttä myös punttisalilta nopeusharjoitteiden muodossa. Uskoisin tämän tuovan pientä lisäpotkua myös peleihin.

Seuraa heitä:
Jesper Benjamin Kauhanen
Ykkössentterin viittaa sovitellaan huomenna nuorukaiselle nimeltään Jesper Kauhanen. Vehvestä täksi kaudeksi Welhoihin napattu lahjakkuus on päässyt joukkueeseen hyvin sisään. Häneltä löytyy hyvä käsitys pelistä, ja samalla vikkelyyttä niin pallon kanssa kuin ilmankin. Onko tässä yksi tärkeä palanen ajatellen kevään pelejä?

Heikki Koivisto
Mies palasi armeijan leivistä ja on jälleen iskukykyisenä. En tiedä tekeekö armeija pojista miehiä, mutta pakko myöntää, että Heikki on ollut treeneissä järkyttävän hyvä. Mies on painanut treeneissä palloja maaliin, olipa istutettu kenen vierelle tahansa. Maalintekijöitä tämä joukkue kaipaa.

Matti Turunen
Koko kauden olen "Mätin" kanssa pelannut samassa ketjussa, mutta nyt on tapahtumassa jotain. Rakennushommissa töissä oleva "Mäti" on kaivanut viimeaikoina viimeistelynaulaimen esille, sillä sen verran tehokkaasti ketjumme sentteri on alkanut viimeistelemään maaleja. Mäti on aina ollut kevään miehiä, ja näyttää hyvälle, jos mies alkaa olemaan iskussa!

Huomenna startataan kohti Vantaan Campollaa kova taistelutahto mukava!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti