Ennakko: ÅIF - SB Welhot

Kommentoi
Welhot palaavat tänään joulutauolta pelien pariin, kun bussi kuljettaa pelimiehet Sipooseen. Kuopiolaisjoukkueella oli tällä kertaa harvinaisen pitkä joulutauko, johon mahtui mukava lomakin yhteistreeneistä. Nyt parin viikon ajan olemme harjoitelleet jo yhdessä ja katsetta on alettu suuntaamaan kevääseen. Kevätkauden ensimmäinen ennakko tässä:

ÅIF
ÅIF:ää vastaan meillä on ollut aina erittäin tiukkoja vääntöjä. Kumpi tahansa joukkueista on ollutkin ennakkosuosikki, niin aina ollaan saatu pelattua varsin tiukka vääntö. Myös pelit ovat olleet usein varsin vähämaalisia, sillä sipoolaisjoukkue on tunnettu tiukasta puolustuksestaan. Syksyllä kohdatessamme emme saaneet tehtyä kuin kaksi maalia ja nekin vasta ylivoimalla ja ilman maalivahtia. Siinä onkin haastetta, että saamme maalihanat auki tänään.


ÅIF aloitti kevätkauden jo viime viikonloppuna voittaen Blackbirdsin lukemin 2-9. Myös muutoin peli on joukkueella kulkenut monien odotuksien yli, sillä huhut kehnosti harjoitelleesta kesästä taisi olla vain huhuja. Joukkue painii pudotuspeliviivan tuntumassa kuten Welhotkin.

Sipoolaisjoukkueesta kannattaa ehdottomasti seurata 37:n pisteen pienikokoista taituria Miro Herliniä. Häntä on erittäin hyvin kompannut vähän isommat pelimiehet Matias Kuisma ja Atte Huovinen. Varsinkin Huovinen on mielestäni erittäin viihdyttävä pelimies. Myös kannattaa seurata puolustuksen luottomiehiä Keni Rautiota ja Rando Krammia.

SB Welhot
Welhot ovat palanneet treenin pariin. Joukkueeseen saatiin lisää leveyttä kun Nilsiästä saatiin paluumuuttaja Juha "Airi" Airaksinen, joka esiintyi jo ennen joulua. Myös leveyttä tuo Heikki Koiviston paluu armeijasta, sekä Manu Rytkösen paluu sairastuvalta.

Welhoista kannattaa seurata ykkösketjun sentteriksi noussutta Iiro Lankista. Silkkikätinen tehokas puolustaja pääsee näyttämään taitojaan hyökkäyspäässä. Liekkö tehokasta jälkeä luvassa?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti