Ennakko: SB Welhot - Steelers

Kommentoi

Ensi viikonloppuna kuopiolaisille on tarjolla taas salibandyviihdettä, kun Welhot kohtaavat kotonaan sarjajohtaja Steelerssin. Tässä hieman ennakointia lauantai-illan kamppailuun:

Daavid kohtaa Goljatin
Steelers on sarjakärki, ja hävinnyt kauden aikana vain kolme ottelua. Hämeenlinnalaisjoukkue sai kovat vahvistukset tälle kaudelle ja se on näkynyt otteissa. Myös joukkue on onnistunut saamaan irti omista nuorukaisistaa äärettömän hyvin. Steelers johtaa sarjaa kirjoitushetkellä kuudella pisteellä, joten voidaan puhua jo selvästä johtoasemasta. Myös Steelerssin otteet ovat varsin Goljat-maisia, sillä joukkueelta löytyy fyysisyyttä ja nopeutta.

Welhot taistelee pudotuspeleihin pääsystä. Otteet ovat olleet epätasaisia, eikä joukkue ole onnistunut saamaan pitkiä voittoputkia aikaiseksi. Sarjan alussa Welhot voittivat kolme ottelua putkeen, jonka jälkeen on tullut vain yksi kahden ottelun voittoputki. Otteet ovat olleet siis erittäin epätasaisia.

Iiro Lankinen vs. Ville Lastikka
Pääkallon kommenttipalstalla joku kommentoija hehkutti kahden Divarin parhaan pelaajan kohtaamista. Steelerssin Ville Lastikka on ollut tällä kaudella sensaatio. Nuorukainen on iskenyt 20:n ottelun aikana peräti 64 pistettä, mikä tarkoittaa 3,2 pistettä per ottelu. Pakko nostaa hattua!

Welhojen Iiro Lankinen on ehdottomasti yksi Divarin taitavimmista puolustajista. Pallovarma, nopea ja ovela puolustaja on nakutellut tällä kaudella 28 pistettä 17 ottelun aikana, mikä on puolustajaksi kiitettävästi. Mielenkiintoista nähdä kumpi vie pidemmän korren huomisen kamppailussa.

Seuraa heitä:
Äsken mainittujen pelaajien lisäksi kannattaa Steelerssistä seurata Nico Jonaesonia, joka on hyvin kompannut Lastikkaa. Myös kokeneemmat Iiro Nurminen, Sami Saarinen ja Timo Johansson on kovia pelimiehiä.

Welhoista kannattaa seurata ehdottomasti nuorta Jesper Kauhasta. Nuorukainen paukutti viime viikonloppuna neljä pistettä, ja oli ehdottomasti Welhojen parhaimmistoa Blackbirdsiä vastaan. Mielenkiintoinen nähdä kuinka vuoden Lastikkaa nuorempi kaveri antaa näyttöjä kärkijoukkuetta vastaan. Myös Welhoista seuraamisen arvoinen kaveri on "Muurinmurtaja" Jonni Koskinen, joka on varmasti mies paikallaan fyysisessä kamppailussa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti