Voitto Mustarastaista!

Kommentoi

Voitto maistuu aina! Vaikka peli ei vielä varmastikaan katsomoon näytä liian nätille, niin henkisesti oli hyvä voitto tänään. Eteenpäin mennään. Tässä hieman pointteja illan kamppailusta:

- Joonas Kristiansson Welhojen maalilla oli mies paikallaan! Tuore isä otti koppeja palloista lähes yhtä kätevästi kuin vaipanvaihto sujuu. Tärkeä mies myös sytyttämään joukkueen, jolla ollut ongelmia syttyä pelaamaan omalla tasolla.

- Vastustajan Piippo oli jälleen hyvä. Pakko myöntää, mutta kaveri on illasta toiseen vaarallinen ja vaikea pidettävä. Kantti ja suojaus miehen suuria valttikortteja.

- Mielestäni tänään tehtiin hyvä ryhtiliike ensimmäisellä etätauolla henkisesti jolloin aloimme löytää sitä omaa peli-iloa. Siitä alkoi työnteko, joka näkyi tulostaululla ottelun loppupuolella. Ratkaisijoita löytyi lipulta sitten laajalta alalta mikä on hyvä asia. 


Nyt ruokaa naamariin. Huomenna matka jatkuu kun kotona saadaan pelata SBS Wirmoa vastaan. Tulossa kilhakkajalkainen ja ärhäkkä porukka. Nyt henkisesti valmistautumaan kunnon taisteluun ja tuplapeliviikonlopun mörön nujertamiseen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti