Ennakot: M-Team & Blue Fox

Kommentoi

Divari viedään tänään aivan uudelle paikkakunnalle, kun pelaamme tuplaviikonlopun Siilinjärvellä Ahmon koululla. Tässä nopea ennakointi viikonlopun peleihin:

M-Team
- Sarjakakkonen M-Team on tällä kaudella hävinnyt vain kertaalleen. Viime kaudesta vahvistunut helsinkiläisnippu on täynnä taitavia ja viihdyttävää salibandya pelaavia pelimiehiä.

- Huhujen mukaan Welhoissa viimekaudella pelannut Niko Mäkinen ei harmiksemme ole pelikunnossa, mutta toivottavasti vieraiden huoltaja Lesch on mukana. Pääsevät isä ja poika taas vastakkain.

- M-Teamista kannattaa seurata Riku Reunamäkeä ja Antti Itkosta. Illasta toiseen isoilla tehoilla ja K-Rauta-mitaleilla.

Blue Fox
- Helppo ei tule olemaan Welhojen viikonloppu. Lauantaina vastassa sarjan kakkonen ja sunnuntaina sarjan kolmonen. Blue Fox on myös aloittanut kauden vahvasti. Tappioita on kertynyt toki M-Teamia enemmän, mutta raudanluja nippu heillä jälleen kasassa.

- Uusikaarlepyyn miehet pelaavat vanhan liiton tehokasta ja suoraviivaista salibandya joka tarjoaa viihdykettä yleisölle. Heiltä löytyy myös muutama tähtipelaaja, jotka on seuraamisen arvoisia. Kirkkaimpina tähtinä pidän huikean laukauksen omaavaa Tero Saaristoa, sekä esimerkillisenä kapteenina ja tehohyökkääjänä häärivää Johnny Ojalaa. Suuri arvostus täältä Ojalaa kohtaan. Vaikka pelivuosia takana vaikka kuinka, niin pelimies on esimerkillinen ja tehokas illasta toiseen. Arvostan.

SB Welhot
- Kausi ei ole ollut helppo. Uudet kuviot vaatineet totuttelua tekemiseen ja liian paljon on oma taso heitellyt. Välillä kohdalle on sattunut nappisuorituksia, kun taas välillä tekeminen on ollut suossa tarpomista. Tasaisuus on puuttunut ja sitä lähdetäänkin tänä viikonloppuna hakemaan. Tasainen suoritus omaa peliä kehittäen ja tehokkuuden jyvän löytyminen siis hakusessa.

- Siilinjärvi pelipaikkana on erittäin mielenkiintoinen. Halli on Kuopio-Hallia pienempi, joten tunnelma voi olla pienessä hallissa parempi. Myös oma tuttu matto on otettu Kuopiosta mukaan. Tietenkin parketin päällä matto on hieman erilainen, mutta eilisten treenien perusteella oikein hyvän tuntuinen.

- Welhoista kannattaa seurata kakkosketjun sentterinä duunaavaa fysiikkaihmettä Matti Turusta. Puujalkavitseja veistelevä Nilsiästä kotoisin oleva pelimies pääsee pykälän lähemmäksi kotikaupunkiaan, joka toivottavasti sytyttää miehen lentoon. Myös kolmosketjusta löytyy ratkaisuvoimaa, kun pienen tauon jälkeen askiin hyppää Jesper Kauhanen. Taitava ja hyvän pelisilmän omaava nuorukainen tuo kentälle hieman Joga Bonito-tyyliä sekä tehokkuutta.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti