Ennakko: Blackbirds & SBS Wirmo

Kommentoi
Viikonloppuna kuopiolaisyleisöä hellitään kun Welhot tarjoavat viihdettä koko rahan edestä. Tässä hieman fiiliksiä tulevasta viikonlopusta ja vastustajista.

Blackbirds
- Nuhaisesti kauden aloittanut Blackbirds on aina syttynyt pelaamaan Welhoja vastaan. Vuodesta toiseen Divarin keskikastissa paininut joukkue on tällä kaudella onnistunut saalistamaan pari voittoa ja neljä tappiota.

- Blacbirdsistä löytyy yksi Divarin kovimmista tutkapareista. Mikko Piippo ja Jyri Laine ovat kumpikin aloittaneet kauden erittäin vahvasti. Mikko Piippo on paukutellut tällä hetkellä 3 pistettä per ottelu tahtia ja Jyri Laine 2 pistettä per ottelu. Kannattaa seurata.


SBS Wirmo
- Blackbirdsin tavoin joukkue on onnistunut saalistamaan kaksi voittoa ja neljä tappiota. Viime kaudella loppukaudesta lentoon lähtenyt joukkue ei ole saanut vielä peliään rullaamaan viime kauden tapaan, mutta toisaalta joukkueen kovuudesta kertoo viimeisin voitto Blue Foxista.

- Wirmosta kannattaa seurata Jani Varjosta ja Jussi Lännistöä, jotka ovat nakutelleet 1,5 pistettä per ottelu.


SB Welhot
- Welhojenkin koneisto on yskinyt. Muutaman ottelun tappioputki saatiin katkaistua, mutta viime viikonloppuna Limingan Niittomiehet nujertivat Welhot Limingassa. Tappiot ovat tuoneet kiukkua ja kotiyleisölle ei ole halua näyttää niin hengetöntä esiintymistä kuin mitä viime viikonloppuna Welhot esittivät.

- Welhoista kannattaa seurata uudistunutta ykkösviisikkoa. Hieman viisikot ovat taas eläneet ja mielenkiintoisia viisikkokoostumuksia on luvassa. Tule tsekkaamaan!


08.11 Klo 18:00 SB Welhot - Blackbirds Kuopio-Halli
09.11 Klo 18:00 SB Welhot - SBS Wirmo Kuopio-Halli

0 kommenttia:

Lähetä kommentti