Ennakko: Steelers - SB Welhot

Kommentoi

Tulevana viikonloppuna Welhot matkaavat Hämeenlinnaan kamppailemaan pisteistä sarjakärkeä Steelerssiä vastaan. Tässä hieman lähtökohtia viikonlopun kamppailuun. 

Steelers
- Steelers on aloittanut kauden vahvasti. Kovasti vahvistunut hämeenlinnalaisjoukkue on onnistunut saalistamaan 7 voittoa 9:stä ottelusta. Tappiot Steelers on kokenut Blue Foxille ja Wirmolle.

-Joukkueesta löytyy tehoa hyökkäyspäähän ja joukkue onkin tällähetkellä tehnyt toisiksi eniten maaleja heti Loviisan Torin jälkeen. Myös Steelers on aina ollut erittäin vahva fyysisesti, ja pistänyt vastustajan koville.

- Steelerssillä on uusi kotihalli, jossa on viihtynyt väkeä hyvin. Kauden avausottelussa väkeä oli paikalla noin tuhat henkeä, muissa otteluissa myös ihan mukavasti. Toivottavasti tuvassa on tunnelmaa.

- Steelerssiltä kannattaa seuraukseen laittaa Ville Lastikka. Hyvässä vireessä olevat pelimies on takonut tähän asti tehot 16+10=26. Myös Nico Jonaeson ja Timo Johansson on seuraamisen arvoisia pelimiehiä

SB Welhot
- Limingan Niittomiehiä vastaan kärsityn tappion jälkeen Welhot ryhdistäytyivät kotiviikonloppuun, josta joukkue taisteli mukavat voitot. Nyt on tiukka treeniviikko takana ja edessä sarja-kärki. Hienoa on päästä pelaamaan vieraisiin sarjakärkeä vastaan, ja mikä parasta, niin haastajan asemassa.

- Welhoilla on joka vuosi ollut tiukkoja vääntöjä Steelerssiä vastaan. Aiemmissa joukkueiden kohtaamisissa ei ole vauhtia puuttunut sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet varsin vauhdikasta peliä.

- Welhoilla kannattaa seuraukseen laittaa viime viikonloppuna namupasseja tarjoillut rightin taituri Joonas Virta. Myös Iiro Lankinen on lämpenemään päin syksyn viiletessä. Viime viikonloppuna ykkösketjun kärjessä viilettänyt "powerforwardmainen" Kalle Keränen on myös seuraamisen arvoinen pelimies.

Pisteitä siis jälleen tarjolla. Takki kiinni jo nytten ja nöyrästi taistelemaan welhologon puolesta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti